Connect with us

POP!MIX

Stara škola rock ‘n’ rolla supergrupe 4Towners

pop!mix/news

Stara škola rock ‘n’ rolla supergrupe 4Towners

Supergrupa je termin koji se upotrebljava za bend čiji su članovi nekad svirali u velikim i proslavljenim bendovima. Upravo taj izraz vrijedi za bend 4Towners koji čine iskusni glazbenici stare škole rock ‘n’ rolla Toni Janković (Divlje jagode), Boris Hrepić Hrepa (Daleka obala), Zlatan Ćehić Ćeha (Divlje jagode, Tifa bend), Robert Krkač (Film, Drugi način) i Miro Dimić (PopRock škola).

Osim ljubavi prema sviranju i nastupanju 4Townerse je povezao i rad s mladima jer su svi uključeni u djelovanje PopRock škole iz Siska koju vodi Miro Dimić. Pošto koncertno i pedagoški djeluju već nekoliko godina stiglo je vrijeme da predstave i svoje zajedničke autorske pjesme. Prvu od njih, „Stara škola”, potpisuje Boris Hrepić Hrepa i upravo je ta pjesma koja ih najbolje opisuje odličan izbor za prvi singl.

Pjesmu je u studiju Sound Station snimio Leo Anđelković koji zajedno s Ćehom potpisuje i produkciju dok je za mastering zaslužan još jedan član stare škole, Dragutin Smokrović Smokva. Video spot režirao je Miki Nopling na lokacijama u Zagrebu i Splitu, a uz 4Townerse u spotu se pojavljuje i mlada splitska glumica Đana Kuzmanić.

More in pop!mix/news

To Top