Connect with us

POP!MIX

Sredinu tjedna #Odsobedosobe uljepšava nam Antonija Šola!

pop!mix/news

Sredinu tjedna #Odsobedosobe uljepšava nam Antonija Šola!

Sredinu tjedna #Odsobedosobe uljepšava nam Antonija Šola!

Sredinu tjedna uljepšava nam Antonija Šola!

Danas u 18h, u ovotjednom izdanju #OdSobeDoSobe moći ćete poslušati tri pjesme – Ostani doma, Dat će nam Bog i Zovemna YouTube kanalu Unisona i na web stranicama partnera: 

 

Do sada su u projektu Unisona – hrvatskog glazbenog saveza i Večernjeg lista #OdSobeDoSobe pjevali Mia DimšićBoris Hrepić Hrepa Pravila IgreSara RenarLuka NižetićGoran KaranTonči Huljić,  Tomislav Goluban & Ivica KostelićAlan HržicaSanja Štrk i Šima Jovanovac.

Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji List još jednom pozivaju sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke, a upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE.

Projekt #OdSobeDoSobe nastao je u sklopu inicijative #OstaniDoma kojom se želi apelirati na sve građane da budu odgovorni i ostanu u svojim domovima. Hrvatski glazbenici, kojima je onemogućeno da rade svoj posao obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, složni su u pokušaju da nas oraspolože svojim pjevanjem i sviranjem prilikom situacije s kojom se svi po prvi puta susrećemo.

Antoniju Šolu i ostale glazbenike koji su se pridružili projektu, možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hrPopmix.hrSesvete danasZagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija, gdje ćete također moći pogledati sve „sobne” izvedbe. Ovim putem pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, ovim putem vam svima želi Sretan Uskrs!

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top