Connect with us

POP!MIX

Srce mladog pjevača Tonija Pavića se ne zna braniti

pop!mix/news

Srce mladog pjevača Tonija Pavića se ne zna braniti

Mladi pjevač i autor Toni Pavić objavio je svoj novi, treći po redu singl Srce se ne zna braniti. Tekst i aranžman ove pop-rock ljubavne pjesme napisao je Toni, a glazbu potpisuje Ines Pavić.

„Ovo je jedna vesela i pozitivna pop-rock pjesma koja je sa sobom donijela puno nove ljubavi. Spot smo radili u urnebesnoj atmosferi, uz niz ludih anegdota kao što su izvlačenje glumačke ekipe iz pola metra snijega, noćno sanjkanje po centru Livna, ali i nekoliko divnih večeri uz društvo, pjesmu i gitaru. Hvala svima koji su, unatoč zimi i velikom snijegu, izdvojili svoje vrijeme i doprinijeli snimanju ovog spota i vječno se upisali u moje srce,“ rekao je Toni.

Za pjesmu je snimljen i spot u produkciji studija Foto Marin pod redateljskom palicom Marina Mamuze koji je, zajedno s Tonijem i Zdravkom Grgićem – Grgom autor scenarija, a za audio produkciju bio je zadužen Petar Makar.

Toni Pavić svoj je glazbeni put započeo kao pjevač, klavijaturist i autor u bendu Razlika, a samostalnu karijeru započinje krajem 2015. kada objavljuje svoj prvi singl Noćas more miriše na tebe za koju je napisao glazbu i tekst. U Svibnju prošle godine objavio je i drugi singl Ako treba moliti, a uskoro dovršava snimanje svog albuma prvijenca na kojem je autor gotovo svih pjesama.

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top