Connect with us

POP!MIX

Splitski festival objavio natječaj za jubilarno 60. izdanje

pop!mix/bizz

Splitski festival objavio natječaj za jubilarno 60. izdanje

Foto: Splitski festival

Splitski festival objavio natječaj za jubilarno 60. izdanje

Objavljen je natječaj za nove skladbe koje će biti izvedene na Festivalu zabavne glazbe Split 2020.
Jedan od najstarijih hrvatskih festivala i prošle godine je protekao u znaku brojnih hitova, ali i revijalnih koncerata, dok je Miši Kovaču uručen Multi-platinum Award Hrvatske diskografske udruge za najtiražnijeg hrvatskog izvođača svih vremena. Ništa manje spektakularno ne očekuje se niti ove godine kada će biti održano jubilarno 60. izdanje Splitskog festivala.

Poziv prenosimo u potpunosti: 

Otvorene su prijave za nove skladbe, a one najbolje bit će odabrane od strane stručne komisije i izvedene uživo na festivalu, koji će se održati od 2. do 4. srpnja na Tru Republike u Splitu, uz festivalski orkestar. Natječaj je otvoren do 31. ožujka 2020. godine, a radovi se dostavljaju isključivo na e-mail: natjecaj@splitskifestival.hr (mp3 + tekst). Slanjem skladbi na natječaj autori jamče da skladbe nisu ranije objavljene, javno izvođene i da su isključivi nositelji autorskih prava.

Cijeli tekst i uvjete natječaja možete pronaći na web stranici festivala www.splitskifestival.hr, a informacije možete dobiti na e-mail: dalmacijakoncert@dalmacijakoncert.hr.

More in pop!mix/bizz

To Top