Connect with us

POP!MIX

Ekskluzivne ulaznice za skriveni koncert Vatre skoro su rasprodane

pop!mix/news

Ekskluzivne ulaznice za skriveni koncert Vatre skoro su rasprodane

Ekskluzivne ulaznice za skriveni koncert Vatre skoro su rasprodane

(Naslovna fotografija: Vatra / Mare Milin)

Na krilima aktualnog hita “Nama se nikud ne žuri” koji se već punih devetnaest tjedana nalazi na HR TOP 40, a ovaj tjedan ponovo u Top 3 najemitiranije pjesme u Hrvatskoj, Vatra je najavila početak obilježavanja dvadesetog rođendana kojeg će uz brojna iznenađenja i objavom desetog albuma u karijeri proslaviti 05. travnja iduće godine u Domu sportova.

Zagrijavanje za obljetnički koncert počinje već ovog rujna na ekskluzivnom skrivenom koncertu rezerviranom samo za najveće fanove, a za kojeg je ostalo još samo 50 ulaznica koje Vatra poklanja uz kupnju ulaznice za XX koncert u Domu sportova.

Već dvadeset godina Vatra stvara hitove koji su obilježili hrvatsku i regionalnu glazbenu scenu, osvojili su niz nagrada i priznanja od strane publike i struke, održali preko tisuću koncerta i drugih nastupa kojima publiku nikad ne ostavljaju ravnodušnom, a još jedno priznanje publike stiglo je nominacijom za glazbenu nagradu Cesarica u kojoj se s aktualnim hitom “Nama se nikud ne žuri”, nastaloj u suradnji s Massimom, Vatra bori za hit godine. Svoj glas Vatri možete dati službenom Facebook profilu Cesarice ili na www.cesarica.org.

Early bird ulaznice za VATRA XX po cijeni od 60 kn dostupne su do 01.09. ili do isteka zaliha, a mogu se kupiti na službenim prodajnim mjestima:

Dirty Old Shop | Tratinska 18, Zagreb
Rockmark | Berislavićeva 13, Zagreb
Dallas Records | Paromlinska 49/1, Zagreb
Dallas Music Shop Rijeka | Splitska 2a
Prodajna mjesta Eventima
ONLINE Eventim.hr

(Fotografija: Vatra / Goran Berović)

More in pop!mix/news

To Top