Connect with us

POP!MIX

Šime Bubica i Rock akademija snimili novi video spot

pop!mix/news

Šime Bubica i Rock akademija snimili novi video spot

Nakon uspješne suradnje sa Zagrebačkom školom za popularnu i jazz glazbu na pjesmi ‘Dušo moja’ , čiju smo premjeru video spota gledali ne tako davno, glumac Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku i pjevač Šime Bubica nam je s istom ekipom pripremio spot za svoju najnoviju pjesmu, ‘Di si sad’ a koju je izveo na više nego zapaženom nastupu na nedavno održanom Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku.

Mladost, lepršavost, srčanost, simpatičnost i ogromna količina energije obilježila je njihov nastup na Večerima novih skladbi.

Šimi ovo nije bio prvi put da je nastupio na Festivalu u Šibeniku. Što na novim, što na starim večerima ovo mu je bio čak trinaesti put, ali ova šansona, kako kaže mu je bila najdraža.

– Kada sam prvi put nastupio na ovom festivalu, prošao sam isto kao ove godine mlada i talentirana Mia Negovetić. Iste večeri sam dobio nagradu za najboljeg debitanta i drugu nagradu publike. Sjećam se neke euforije, jer mi je za prvu nagradu publike falilo svega dva – tri glasa, što je za mene, kao onda klinca, naravno bio veliki uspjeh, ali baš ove godine i s ovom ekipom sam se osjećao da sam dobio puno više od toga. Sve ove naše suradnje su napravile jednu divnu energiju između ansambla i mene i zato mi je svaka nova suradnja ili neformalno druženje s njima posebno i jako me veseli. Divni su to ljudi, zajedno s njihovom profesoricom i mojom prijateljicom Majom Jakoliš. Upravo smo snimili i zajednički video spot u režiji Željka Petreša, koji će se, nadam se svidjeti publici. – rekao je Šime Bubica.

(Foto: Valerio Baranović)

Tekst za pjesmu ‘Di si sad’ , napisao je Šibenčanin Frane Bilić, autor popularne “Da te mogu pismom zvati”, a njegove stihove uglazbio je Šime Bubica. Aranžman i glazbenu produkciju potpisuje Toni Eterović, a sve to u izdanju diskografske kuće Scardona.

Da se Šime u zadnje vrijeme ozbiljno vratio glazbi potvrđuje i činjenica da već početkom rujna ulazi u studio i počinje jednu, kako kaže, vrlo posebnu i neobičnu suradnju u svakom smislu, a koja će možda biti velika prekretnica u njegovoj glazbenoj karijeri.  No, to nam tek ostaje za vidjeti, jer zasad nije htio otkrivati detalje.

More in pop!mix/news

To Top