Connect with us

POP!MIX

Sebastian Popović predstavlja “Da s tobom” – svoj prvi kantautorski singl

pop!mix/news

Sebastian Popović predstavlja “Da s tobom” – svoj prvi kantautorski singl

Sin Daniela Popovića odrastao je “na sceni”, upijajući sve njene dobre i loše strane.

Koliko god biti dijete glazbenika može biti i blagoslov i prokletstvo, glazba je uvijek ta koja na kraju pobijedi – tako je i u slučaju Sebastiana Popovića čiji su prvi “glazbeni koraci” bili upravo uz oca kojega je kao dječak pratio na gažama. Daniel Popović svoju je karijeru izgradio 1980-ih, pa je danas 32-godišnji Sebastian doista u pravom smislu te riječi odrastao “na sceni”, upijajući sve njene dobre i loše strane.

Taj je dječak sada odrastao, glazba mu je u krvi i desetak godina nakon prvih glazbenih koraka i nastupa na Zagrebfestu i Hrvatskom radijskom festivalu, Sebastian Popović sada predstavlja svoj prvi, u potpunosti autorski uradak. “Da s tobom” njegov je prvi samostalni singl. Produkciju pjesme potpisuje Marko Matijević Sekul (Beton Music).

U posljednjih nekoliko godina aktivno sam surađivao s Denisom Dumančićem i Nenadom Ninčevićem kao autor teksta ili glazbe i konačno je došlo vrijeme da predstavim svoje kantautorske pjesme – ‘Da s tobom’ prva je koju možete poslušati. Biti autor je dobar osjećaj, točno znam kako želim da pjesma zvuči i to mi uvelike olakšava put” – naglasio je Sebastian.

Za pjesmu je snimljen i videospot u režiji Daria Radusina. Ovom klupskom pop pjesmom Sebastian započinje ozbiljnu glazbenu priču nakon koje više zasigurno neće biti poznat samo kao sin glazbenika, već kao jedan od članova glazbene obitelji Popović.

More in pop!mix/news

To Top