Connect with us

POP!MIX

Savršena nova pjesma i spot Baraba

pop!mix/news

Savršena nova pjesma i spot Baraba

Frontman sastava Barabe, Tomislav Španić uhvaćen je u zagrljaju poznate manekenke s inozemnom karijerom, Petre Vladimir, no samo za potrebe snimanja novog video spota “Savršena”. Sve popularniji kraljevi zabave, ovom prekrasnom baladom sigurno će raznježiti ljepši spol jer poruka njihove pjesme je da uvijek postoji muškarac kojem su posebne i savršene.

“Ljubavi sada dok plešemo zajedno mi, dok drhte nam tijela, znaj samo ti jedina si, moj si život i raj, želim da znaš koliko mi značiš, da si za mene savršena…” dio je teksta pjesme “Savršena” za koju je glazbu i stihove protkane ljepotom ljubavnih emocija napisao gitarista Baraba Ivica Petrović, dok je za aranžman zaslužan Luka Kovačić.

I ovoga puta prekrasna suradnja Baraba i redatelja Almmira Fakića (FrameForm Production) donijela je video koji obiluje ljubavlju i nepatvorenim iskrenim emocijama. “Petra je savršena, ona je slikarica portretistica, njihov odnos je prepun romanse, uzbuđenja i erotike, dok Tomislav u cijelu priču unosi ogromnu količinu pozitivne energije vizualizirajući sam tekst pjesme”, objasnio je Almmir.

Na radost brojnih obožavatelja kraljeva zabave Baraba koji su postali glavna atrakcija na privatnim zabavama i ekskluzivnim vjenčanjima te nakon hit pjesme “Živjeli mladenci” koja je ušla u repertoar svih svadbenih svečanosti, vjerujemo da će upravo “Savršena” biti neizostavna pjesma za one najemotivnije trenutke.

Grupa Barabe nastavlja svoju turneju, te ih uskoro možemo vidjeti na koncertima u Pregradi, Jastrebarskom, Puli, Budinščini, Zagrebu i drugdje, a u pripremi su i ostale pjesme koje će se naći na njihovom albumu prvijencu.

More in pop!mix/news

To Top