Connect with us

POP!MIX

Saša Matić za predgrupu odabrao Ljubavnike

pop!mix/najave

Saša Matić za predgrupu odabrao Ljubavnike

Mnogi bendovi sanjaju o tome da dijele pozornicu s jednim od najvećih glazbenika u našoj regiji – Sašom Matićem. To je pošlo za rukom sve popularnijim Ljubavnicima kojima se san i ostvario pa će tako biti predgrupa na velikom koncertu u varaždinskoj Areni, 27. travnja.

Dečki s nestrpljenjem iščekuju veliki koncert i ne kriju svoje oduševljenje: “Da budemo iskreni, ovaj nastup je nešto sto smo priželjkivali već neko vrijeme i sad kad se ostvarilo zaista smo sretni i ponosni što ćemo dijeliti pozornicu s čovjekom koji je senzibilizirao publiku diljem regije svojim baladama. Spremni smo za nastup u varaždinskoj Areni i ovim putem pozivamo sve da nam se pridruže kako bismo svi zajedno slavili ono najvažnije – a to je ljubav!”

U pauzi od pripremanja velikog nastupa u Varaždinu, dečki su najavili i svoj nastup na CMC festivalu u lipnju na kojemu će zajedno s Beginima izvesti pjesmu ‘Svi smo mi lole’ koju potpisuje Ivan Volarić Zak. Početkom godine, točnije u mjesecu ljubavi predstavili su i singl ‘Jedna jedina’ koji je oduševio mnogobrojnu publiku, ali i radijske etere pa su se tako našli na listi najemitiranijih singlova HR Top 40.

Ako ih još niste poslušali prava je prilika da im se pridružite na velikom koncertu u varaždinskoj Areni.

Već je poznato kako se koncerti Saše Matića vrlo brzo rasprodaju pa tako i oni u Australiji gdje je trenutno na turneji, a na povratku će održati još jednu noć za pamćenje u varaždinskoj Areni.

Organizatori poručuju: “Nemojte reći da vas nismo upozorili, pobrinite se za svoje ulaznice na vrijeme i budite na koncertu koji će se još danima nakon prepričavati jer samo Saša Matić zna kako probuditi emociju i oduševiti publiku!”

Ulaznice su dostupne putem sustava Eventim.

More in pop!mix/najave

To Top