Connect with us

POP!MIX

Sanja Doležal, Karmela Vukov Colić, Arijana Čulina i Salome snimile pjesmu za kraj karantene

pop!mix/news

Sanja Doležal, Karmela Vukov Colić, Arijana Čulina i Salome snimile pjesmu za kraj karantene

HIT MJUZIKL „MENOPAUZA“  PUBLICI ŠALJE PJESMU ZA KRAJ KARANTENE

Ne možeš ih izbjeći, možeš im se smijati

 

Mjere karantene i izolacije skoro su skroz popustile, te se polako vraćamo „novom normalnom“ životu.

Iako još uvijek ne znamo  kako će izgledati to novo normalno, kada ćemo moći u kazališta, kina i na koncerte, znamo da nas fizička distanca nije spriječila da ostanemo bliski.  Isto vrijedi za glavne glumice mjuzikla „Menopauza“ u produkciji RTL Musica, koji je prije epidemije oduševljavao brojnu publiku diljem Hrvatske, dok je zagrebačka publika taman imala prilike uživati u kazalištu „Lude kuće“.

Sanja Doležal, Arijana Čulina, Karmela Vukov Colić i Salome, iako u različitim dijelovima zemlje, a Salome čak u Ljubljani, ostale su i u danima izolacije bliske te za svoju publiku preradile najpopularniji song iz predstave „Na bačvama vina“ – pjesma koju će jako dobro razumjeti sve žene koje su dane provodile doma. A radi se, naravno, o kilogramima.  Evo što su Sanja, Arijana, Karmela i Salome rekle povodom  kućne izvedbe nove stare pjesme, koju i same vole zvati „Kile“, i o svojim danima u karanteni:

„U početku sam manijakalno slušala vijesti od jutra do mraka, čistila i dezinficirala stan do iznemoglosti. Naravno, u pauzama čišćenja, kuhala, pekla kruh svaki dan, iako su pekare radile…Naravno da je i vaga počela pokazivati prve rezultate takvih akcija. Tako sam živjela prva dva tjedna, u nevjerici i šoku. Prihvaćanjem situacije, odlučila sam smanjiti količinu vijesti, ugasila televizor. Puno čitam, kao i uvijek, samo što sada imam više vremena, jer nema predstava niti koncerata. Pogledala sam neke dobre dokumentarce, serije, ali najviše od svega, lijepo vrijeme provodim u prirodi. Veselim se povratku u kakvu takvu normalu, jer nisam osoba koja je navikla na preduge pauze u poslu. Ono što je dobro u svemu ovome, da smo se ponovno okrenuli sebi, svojim najbližima i ponovno po stoti put shvatili koliko nam je malo potrebno za mir i sreću. Zdravlje i naši najbliži. Svima želim puno sreće i što prije neka nova, dobra vremena“ – izjavila je Sanja Doležal.

„Karantenu sam dobro iskoristila – odmorila sam se od ludog ritma, više se družila s djecom, naučila peći kruh od vlastitog kvasca, ispilila i obojala ogradu, pročitala puno knjiga (koje su dugo čekale), počela koristiti nove platforme za snimanje emisija i naučila više cijeniti vrijednost zagrljaja“ – poručuje Karmela Vukov Colić.

Ja sam doma slikala, čitala knjige, gledala serije, kuhala, pekla puno kruha – domaćeg, slasnog, tako da se dosta i jelo, pa se kile i vide na meni. Ali evo, sad se već neko vrijeme opet bavim sportom, idem u prirodu, na Šmarnu goru po jednom putu koji je jako strm, tako da sad pokušavam skinuti te kile. Inače, malo me je i bilo srah – kako ćemo naprijed, kako ćemo živjeti poslije korone i nadam se da se sad to lijepo smiruje i da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali. Bit će malo drugačije, ali bar da krenemo s poslom i da se počnemo opet grliti i ljubiti. Sada jedva čekam da se cure i ja okupimo i bacimo ćakulu kao prave žene i da se vidimo s cijelom ekipom koja radi predstavu s nama“ – izjavila je Salome.

Umjetnici zapravo nikad ne miruju kad nisu na pozornici, onda sigurno nešto pripremaju. Evo ja sam u ovo doba nešto pisala, slikala, pripremala novi stand up, bavila se i glazbom i tekstom, naravno uz sve druge kućanske obaveze i dani su mi bili ispunjeni. Naravno, uz sve to se ovih dana veselim ponovnim mogućim susretima s publikom i svojim curama iz predstave Menopauza“ – izjavila je Arijana Čulina.

Pjesma koja na kraju svake izvedbe podigne publiku na noge, čak i u ovoj kućnoj verziji ispunjava optimizmom, zove na ples i podsjeća da su žene divna bića – s viškom ili bez viška kila.

I zato hrabro izađite na ulice, pazeći jedni na druge, pametno i odgovorno, a kile će, baš kao i korona, proći.

O novim terminima i lokacijama predstave publika će biti pravovremeno obaviještena, a glumice se već unaprijed raduju susretima s novom i starom publikom, kako u Zagrebu, tako i u ostalim gradovima Hrvatske.

 

 

 

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top