Connect with us

POP!MIX

Rovinj i Opatija spremni za dva nova nezaboravna koncertna doživljaja uz Tonyja Cetinskog!

pop!mix/najave

Rovinj i Opatija spremni za dva nova nezaboravna koncertna doživljaja uz Tonyja Cetinskog!

Rovinj i Opatija spremni za dva nova nezaboravna koncertna doživljaja uz Tonyja Cetinskog!

(Foto: Paolo Gentilini)

Ljeto 2018., uostalom kao i cijela ova godina definitivno je u znaku Tonyja Cetinskog. Nikada bolji, poletniji, energičniji i zabavniji, glazbenik koji stalno pomiče svoje granice, nastavlja živjeti ‘Kao u snu’.

Tony nije samo vlasnik najprodavanijeg albuma, te najslušanije pjesme ‘General bez činova’, već i koncerata koji su rasprodani tjednima i mjesecima unaprijed. Godine rada i ulaganja vraćaju mu se na najljepši mogući način, a zašto je bez pogovora gotovo tri desetljeće na vrhu scene, dokazuje svakim novim nastupom.

Jedan od posebnijih svakako će biti 26.07. na plaži Porton Biondi u Rovinju od 21:00 sat, gdje će Tony koncert održati u sklopu Rovinj Summer Music Festivala.

Zajedno sa svojim Tony C Orkestrom, povesti će vas kroz glazbeno putovanje nazvano #samoljubav- trilogija. Na repertoaru će osim već dobro poznatih hitova, biti najljepše pop i crossover pjesme, te svjetski hitovi u originalnim aranžmanima, uz pratnju gudačkog orkestra.

‘Dugo pripremam svaki koncert, ali ovaj nam je zaista poseban. Koncert koji je mjesec dana unaprijed rasprodan, i još u mom rodnom gradu! Zaista nema veće ljubavi i zadovoljstva. Rovinj, dolazimo i pjevamo!‘, poručio je Tony.

Dan nakon Rovinja 27.07., Tony i njegova ekipa ponovno su u akciji, na još jednoj legendarnoj koncertnoj lokaciji, Ljetnoj pozornici u Opatiji.

‘Očekuje vas presjek gotovo tridesetogodišnje karijere, uz specijalnog gosta Elvisa Stanića, te meni iznimno draga mlada glazbena lica Marka Kutlića, Davida Temelkova i Jure Brkljača. Moj bend i ja veselimo se ovom nastupu, te jedva čekam da zapjevamo svi zajedno.’.

Uz jednog od najboljih gitarista ali i najnagrađivanijeg jazz skladatelja Elvisa Stanića, publiku u Opatiji oduševit će i spomenuta mlada trojka, koja polako, ali sigurno i vrlo uspješno kroči na sam vrh glazbenog neba. Mirnoća i elegancija kojom vladaju scenom jednostavno je nevjerojatna, a o njihovim vokalnim sposobnostima, suvišno je i govoriti. Dovoljno je poslušati uspješnice koje su dečki do sada, svatko na svoj prepoznatljivi način predstavili.

U danima koji prethode ovim nastupima, sve obožavatelje Tony je iznenadio predivnim poklonom. Novi album ‘Kao u snu’ pod okriljem Hit Recordsa, od sada je dostupan i u ekskluzivnom limitiranom izdanju, putem vinyla. LP donosi sve odreda hitove, ‘predvođene’ naslovnom ‘Kao u snu’, na koje se među ostalim nastavljaju ‘Laku noć’, aktualni singl ‘General bez činova’, ali i ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’ legendarnog Miroslava Rusa.

Fanovi koji ne žele propustiti priliku svoju glazbenu kolekciju upotpuniti ovim izdanjem, svoj primjerak mopgu potražiti u CD shopovima: Dallas Records, Croatia Records, Dancing Bear, Menart i Aquarius Records te online na hitmusicbox.

More in pop!mix/najave

To Top