Connect with us

POP!MIX

Romy predstavila solo pjesmu “Lifetime”

pop!mix/bizz

Romy predstavila solo pjesmu “Lifetime”

Foto: Dallas Records

Romy predstavila solo pjesmu “Lifetime”

Romy, članica benda “The XX”, predstavila je svoj debitantski solo singl imena “Lifetime” (Young Turks/Beggars) koji je napisala i snimila u Londonu tijekom karantene uzrokovane pandemijom. “Lifetime” je pjesma koja govori o želji za ponovnim ujedinjenjem sa svojom obitelji, prijateljima, dragim ljudima te sreći i euforiji koje taj ponovni susret nosi. Bezbrižna, vesela i ohrabrujuća, pjesma je ovo u kojoj Romy pjeva o “bivanju u trenutku i slavljenju te prisutnosti”

Foto: Dallas Records

“Lifetime” je kombinacija Romyjine inspirativne sklonosti ka čežnji, emocionalno ispričanog iskustva i talenta za skladanje hitova. Uz koautorstvo čak tri poznata albuma njezina benda “The XX”, pisala je za glazbene veličine poput Marka Ronsona, Jehnny Beth, Benny Blanco i Dua Lipa (uključujući i njezin hit single “Electricity” koji je nagrađen GRAMMY-jem). Uz uspješno skladanje glazbe, Romy se može pohvaliti i obećavajućom DJ karijerom. 

Foto: Dallas Records

DJ-ira od svoje sedamnaeste godine kada je imala prvi nastup u jednom od poznatih londonskih klubova. Posljednju godinu dana vratila se toj strasti iz mladosti te se može pohvaliti nastupima na Manchesterskom festivalu “Homobloc”, Torinskom “Club to Club”-u  te na zatvaranju festivala Pride inside for Amnesty. Također je često svirala na glazbenim sessionima “BBC Radio 1 Residency”. Obje ove Romyjine strasti spojile su se u singlu “Lifetime” – uzbudljivom, toplom, klupskom pop hitu koji je na tragu Ibiza style housea i trancea, stilova prema kojima se njezina glazba razvija. Producenti pjesme su Fred again i Marta Salogni. Za pjesmu je napravljen i lyrics video čiji je autor Patrick Savile, dok je animator Connor Campbell.

More in pop!mix/bizz

To Top