Connect with us

POP!MIX

Roko objavio prvi singl nakon Eurosonga – “Krila”

Foto: Mihovil Bek

pop!mix/news

Roko objavio prvi singl nakon Eurosonga – “Krila”

Pobjednik Dore 2019 i ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Eurosongu, 19-godišnji glazbenik anđeoskog glasa Roko Blažević objavljuje prvi singl nakon spektakularnog nastupa u Tel Avivu pred 200 milijuna gledatelja. „Krila“ je naziv njegove nove pjesme iza koje stoje provjeren autorski dvojac Jacques Houdek i Andrea Čubrić, zaslužan i za eurovizijski „The Dream“, odnosno „Heroj“ te aranžer i producent Ivan Škunca.

Brojni fanovi mjesecima su slali upite o datumu izlaska nove pjesme, no Roko je nakon nevjerojatnog višemjesečnog tempa diktiranog brojnim obavezama vezanim uz Eurosong, ali i završetak srednjoškolskog obrazovanja, uzeo zasluženi predah te je sada pun pozitivne energije i spreman za novi glazbeni let. Glas mu je besprijekoran, a zanimljivo je da je veliki dio klavirskih dionica odsvirao sam, što najbolje pokazuje koliko ga ova pjesma inspirira, a posebnu čast pričinja mu što su svoj umjetnički doprinos pjesmi dali vrhunski instrumentalisti Dalibor Marinković, Robert Vrbančić, Goran Kovačić i Ivan Škunca. Poruku pjesme o životnoj radosti i traženju sreće u malim stvarima u videospot je sjajno pretočio redatelj Dario Lepoglavec koji potpisuje i vrlo hvaljeni video za The Dream. Mlada glumica koja se pojavljuje uz Roka je njegova prijateljica iz Splita Bruna Pezzi, inače vrsna plesačica.

Nadahnutom gospel izvedbom Roku se u pjesmi pridružuju mladi pjevači izvrsnog vokalnog sastava The Messengers koji su se odlično zabavili na snimanju spota vozeći se Zagrebom u turističkom autobusu bez krova, što je privuklo brojne poglede prolaznika.

 

U idućim tjednima jedan od naših najboljih mladih vokala neće imati puno vremena za odmor jer već  23. studenog nastupa na koncertu u Vukovaru, a  1. prosinca je poseban gost na koncertnom spektaklu Jacquesa Houdeka „Kad si sretan“ u KD Vatroslava Lisinskog. Roko je posvećen snimanju novih pjesama jer mu je velika želja objaviti studijski album, a na tom nimalo lakom, ali jedinom putu kojim Roko želi kročiti najveća podrška mu je uz obitelj, njegov Dream team koji uz njega nepokolebljivo stoji i svim srcem vjeruje u tog mladog, simpatičnog i nadasve skromnog genijalca.

 

More in pop!mix/news

To Top