Connect with us

POP!MIX

Rockatansky uskače u modro more i toplo ljeto

pop!mix/news

Rockatansky uskače u modro more i toplo ljeto

 

(Naslovna fotografija: promo)

Ljeto je idealno za opuštanje uz glazbu koja brige ostavlja nekom drugom vremenu, a novi singl benda Rockatansky upravo je takva pjesma. Pustite “Modro”, zatvorite oči i čut ćete morske valove, cvrčke i glasove s jedrilice koja plovi pučinom čak i ako vam noge umjesto toplog pijeska dodiruju uredski parket.

Nakon što je publika zavoljela njihov zadnji singl „Oprosti budali“, raspjevani Zadrani i na novom uratku nastavljaju suradnju s autorom Predragom Martinjakom Peggyem, zaslužnim za glazbu i aranžman, dok je inspirativan tekst djelo pjesnika Krešimira Martina Butkovića.

„Oduševljeni smo pjesmom jer ocrtava sve što mi jesmo, pravi mediteranski bend koji svojom glazbom želi potaknuti ljude da uživaju u životu i svoj njegovoj ljepoti!“, kaže pjevač Rockatanskog Dario Terzin čiji će baršunasti glas ovog ljeta odjekivati duž jadranske obale jer bend čekaju brojni nastupi.

Gledajući video spot za pjesmu u izvedbi Izoom produkcije poželjet ćete da postoji čarolija kojom bi prolaskom kroz ekran uskočili ravno u to modro more o kojem pjeva Rockatansky. Idilične vizure Zadra i okolice dočarale su bajkovito mjesto na kojem se čovjek zaljubljuje u život prepuštajući se ritmu prirode.

(Fotografija: promo)

More in pop!mix/news

To Top