Connect with us

POP!MIX

ROBERT KURBAŠA otključao srce ljubavnika

pop!mix/scena

ROBERT KURBAŠA otključao srce ljubavnika

‘Srce otključano’ nova je prekrasna balada grupe Ljubavnici koja govori o pravoj, iskrenoj ljubavi, baš onakvoj kakvoj možda najviše pažnje poklanjamo na Valentinovo. Autor glazbe i teksta je, kao i na prethodnih šest singlova, frontmen benda Mario Regelja dok je producentsku palicu ovoga puta preuzeo mladi i talentirani Luka Kovačić. Spot je sniman u prekrasnoj prirodi Krapinsko-zagorske županije, na imanju Pačetina kod Svetog Križa Začretje, a ljubavnu priču o kojoj pjevaju Ljubavnici u video spotu su dočarali glavni glumci spota, Robert Kurbaša i Petra Kraljev u režiji Luke Grgasa.

‘Dobra stvar! Nježna, romantična i što je najvažnije, optimistična, sretna i ljubavna. Rijetke su takve pozitivne ljubavne pjesme. Ima sve preduvjete za veliki hit! Dobra glazba, stihovi, cure bi rekle izvrstan i oku ugodan vokal. Kladim se da će ući u top 5 singlova za ovu godinu. Što se benda tiče, mladi su, potentni, puni energije i kreativnosti. Želim im puno uspjeha u radu, ali i lijep, stabilan privatan život. Nadam se da će se svima svidjeti i spot. Mi smo se potrudili’, rekao je poznati glumac Robert Kurbaša.

Simpatična Petra također nije krila svoje oduševljenje pjesmom i cijelim timom. Na pitanje da li joj u privatnom životu pripremaju iznenađenja kao iz spota veselo je odgovorila: ‘Još ne! Možda kada me budu prosili sve bude pripremljeno na ovakav način, ali vjerujem da treba imati sreće i u životu naići na srodnu dušu. Ostavite otključana srca jer nikada ne znate gdje vas vaša sreća čeka.”

More in pop!mix/scena

To Top