Connect with us

POP!MIX

Robert Čolina – muškarac koji zna što želi

pop!mix/interview

Robert Čolina – muškarac koji zna što želi

Robert Čolina – muškarac koji zna što želi

 

Zavodljivi glazbenik Robert Čolina donosi nam novu pjesmu “To bi zaslužio” kojom zaokupljuje pažnju mnoštva te nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Radi se o pjesmi koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Neno Ninčević, već provjereni tim sjajnih autora.

Pjesma “To bi zaslužio” svakako plijeni pažnju slušateljima, a Robert Čolina u izvrsnom spotu, koji potpisuje sve popularniji dvojac Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, svaku ženu ostavit će bez daha.

Mi smo dobili priliku popričati s ovim novim perspektivnim izvođačem koji nam donosi mnoge zanimljivosti o sebi i svojoj karijeri kao pjevač, plesač i veliki zaljubljenik u glazbu u potpunom smislu!

Možeš li nam u nekoliko rečenica reći tko je Robert Čolina i što nam donosi kroz svoj glazbeni pristup?

Robert Čolina je jako dobar dečko i voli sve ljude!
Šala mala, al’ istina.
Čolina voli najviše na svijetu pjevati i nastupati sa svojim bendom i uživati zajedno s publikom. Kad me pjesme i atmosfera ponesu primijete svi na pozornici i jako volim kontakt i feedback publike i čuti njihovo raspoloženje.
Kažu i da radim dobar štimung i imam zabavljačke kvalitete. Iako ne bi rekao da sam baš klasični zabavljač.

Novi singl “To bi zaslužio” odiše zaista dirljivom pričom, možeš li se poistovjetiti s pjesmom?

Mogu sigurno razumjeti takvu priču i situaciju. Mislim da nije ugodna za onog koji ostaje ostavljen. Nekad daješ sve od sebe al na kraju ništa ne dobiješ, ali uvijek postoje dvije strane gledišta.

Sviraš gitaru i bubnjeve. Imaš li želju zasvirati na jednoj od svojih budućih pjesama?

Volim se petljati malo u aranžmane i mogao bih neki ritam uvijek odsvirati, međutim, neka to rade pravi profesionalci na svojim instrumentima, ali možda se i dogodi jednog dana.

Uz novi singl objavio si i novi, impozantan spot. Kakav je osjećaj bio snimati spot na Mallorci s profesionalcima kao što su Sandra Mihaljević i Igor Ivanović?

Htjeli smo posebnu lokaciju. Dok smo Branimir (Mihaljević) i ja radili na nekim Njemačkim projektima na Mallorci dobili smo super kontakte i upoznali jako drage ljude i producente koji su nam dali ideje za lokacije. Moram reći da su Sandra i Igor to odlično finalizirali i da su jedan posebno kreativan dvojac. Rade to izvrsno što se na kraju i vidi.

Po malo se već govori kako je Robert Čolina zavodljiv muškarac a to nam nije čudno jer znamo da si se bavio i manekenstvom. Je li tvoja želja ponovno malo zaviriti u svijet manekenstva ili ćeš se striktno držati svoje glazbene karijere?

Još sam uvijek u jednoj od boljih agencija za manekenstvo u Frankfurtu pa tu i tamo budu neki nastupi i kastinzi ali nemam više dovoljno vremena za to. Želim se maksimalno posvetiti našem glazbenom projektu i dati sve od sebe.

Saznali smo da si zaista dobar plesač. Možemo li očekivati da ćemo i taj talent vidjeti kroz tvoju buduću glazbenu karijeru?

Uvijek! To mi je najdraže, nakon pjevanja. To se vidi i kad je pozornica dovoljno velika ili se spustim nekad do publike pa čagamo skupa.

Tek si na početku karijere a već si imao priliku dijeliti pozornicu s velikim imenima s estrade kao što su Tony Cetinski, Škoro, Gibonni i Oliver. Bi li se volio vratiti s nekim od njih na pozornicu?

Dugo se ja bavim s tim svim i s velikim brojem naših umjetnika sam već dijelio pozornicu i imao čast nastupati. No, sada je došlo moje vrijeme ali uvijek volim duete i zajedničko pjevanje.

Tko su tvoji uzori na ovim prostorima i s kim bi u budućnosti volio napraviti duet?

Za sada nemam nikog posebnog ali možda se dogodi pjesma i trenutak za duet. Zašto ne?

Za kraj nam Roberte reci, koja su tvoja skromna, a možda i ne baš tako skromna očekivanja vezana uz tvoju buduću glazbenu karijeru?

Mislim da sam skroman dečko koji zna što želi i koji su mu planovi i planovi našeg teama. Dati ćemo sve od sebe i više jer drugačije neće moći. Nadam se i vjerujem da će se to svidjeti publici koja na kraju uvijek odlučuje!

More in pop!mix/interview

To Top