Connect with us

POP!MIX

Robert Čavlović – “Slađa Od Meda”

pop!mix/news

Robert Čavlović – “Slađa Od Meda”

Foto: Borna Hržina

Robert Čavlović – “Slađa Od Meda”

Slađa Od Meda” – treća je pjesma koju predstavlja mladi zagrebački kantautor Robert Čavlović.

Nakon pjesama “Oči Boji Nebom” i “Inkognito”, Robert Čavlović predstavlja treći samostalni singl “Slađa Od Meda”.

“Pjesma “Slađa Od Meda” govori o strastvenoj zaljubljenosti koja s druge strane nije isto shvaćena. Autor je tim riječima pokušao slikovito prikazati ne zainteresiran osjećaj u kojem se svaki muškarac barem jednom u životu susreo” – rekao nam je Robert.

Pjesmu “Slađa od meda” slušajte na YouTube-u ili na streaming servisima.

Robert je solo izvođač, glazbom se bavi od malih nogu te planira i tako nastaviti. Također sprema svoj prvi album na čijim pjesmama intenzivno radi te većinu svojeg vremena provodi u studiju. Svoje putovanje kroz svijet glazbe započeo je u nižoj i srednjoj glazbenoj školi a maturirao je kao violončelist dok je ljubav prema popularnoj glazbi učinila da samoinicijativno počinje svirati gitaru, pjevati i komponirati vlastite pjesme.

Po njegovom mišljenju, glazba nije samo pjevanje i sviranje, već kreiranje sveukupnosti emocija u tonovima i melodijama koje drugu stranu poistovjećuju upravo s onime što se želi dočarati.

Glazbu i tekst za pjesmu “Slađa Od Meda” potpisuje sam Robert Čavlović dok je za aranžman i produkciju odgovoran Domagoj Perišić.

More in pop!mix/news

To Top