Connect with us

POP!MIX

Rasprodane EARLY BIRD ulaznice za koncert Bajage & Instruktora u Areni

pop!mix/news

Rasprodane EARLY BIRD ulaznice za koncert Bajage & Instruktora u Areni

Rasprodane EARLY BIRD ulaznice za koncert Bajage & Instruktora u Areni

Rasprodane su EARLY BIRD ulaznice za koncert Bajage & Instruktora u 2.3. u zagrebačkoj Areni, a redovne ulaznice od danas su u prodaji po novim cijenama.

Ekskluzivni koncert za prvih 300 kupaca ulaznica održat će se 6.2. u Vintage Industrial Baru.

Veliki interes za koncertom pokazao se još prvi dan prodaje ulaznica kada je tristo najbržih osiguralo druženje na ekskluzivnom zatvorenom nastupu Bajage koji će svoje najveće fanove intimnim koncertom razveseliti u srijedu, 6.2. u Vintage Industrial Baru.

Nakon odličnih koncerata u Ljubljani i Beogradu, pravi spektakl sprema se i za zagrebačku Arenu 2.3. kada će Bajaga & Instruktori obilježiti i punih 35 godina na glazbenoj sceni, a publiku počastiti biranim presjekom duge i uspješne karijere, zajedno s novim pjesmama s ovogodišnjeg albuma ‘U Sali lom’ čiji radijski uspjesi još jednom pokazuju kako interes publike za legendama ovih prostora ne jenjava!

Od četvrtka, 27.12. ulaznice se prodaju po sljedećim cijenama:
PARTER 150 kn
DONJA TRIBINA 172 kn
VIP LOUNGE ZONA 250 kn
VIP LOŽA 500 KN * **
* Kupci ulaznica za VIP Lože imaju besplatan parking u garaži i liftom idu direktno do lože.
** Moguće je zakupiti i cijelu VIP Ložu | upite slati na dallas@dallas.hr

Ulaznice su dostupne na Eventim.hr, kao i na svim službenim prodajnim mjestima Eventima, Dirty Old Shopu i Dallas Recordsu. Organizatori poručuju da se povoljnije ulaznice osiguraju na vrijeme budući da će cijene pred koncert opet rasti.

 

More in pop!mix/news

To Top