Connect with us

POP!MIX

Putokazi povodom 35. rođendana objavili singl “Kishica”

pop!mix/news

Putokazi povodom 35. rođendana objavili singl “Kishica”

(Foto: putokazi.hr)

Putokazi povodom 35. rođendana objavili singl “Kishica”

Putokazi stvaraju novi albu i za svoj su 35. rođendan publici puklanjaju novi singl

Nepredvidivi, baš kao i svaka proljetna riječka kiša, Putokazi stvaraju novi album i za svoj su 35. rođendan publici darovali prvi radio singl “Kishica”.

Poslušajte na Deezeru: Putokazi – “Kishica”

Melankolična i lepršava, rasplesana i nestalna, “Kishica” nas uvodi u svijet zaigranog, iščekivanja i (raz)otkrivanja. Naravno, razmišljamo li pritom o svojim mokrim cipelama ili kaputiću, šminki i frizuri, sasvim sigurno propustit ćemo njenu čaroliju.

U prepoznatljivoj djevojačkoj energiji “Kishicu” donose izvođačice desete pjevačke generacije Putokaza, čineći je inspirativnim uvodom u novi album, autorice glazbe i tekstova Mirande Đaković, koji progovara o životnom plesu i smrti svakoga od nas.

A “Kishica” nam stiže na tridesetpeti rođendan Putokaza! Priča je to o bogatstvu, onom satkanom od najfinijih čestica mnogobrojnih pjevačkih osobnosti zaljubljenih u glazbu koje su se posvećeno predale maloj, velikoj glazbeno-životnoj školi Putokaza. Priča je to o jednom od izloga kulturnog identiteta grada Rijeke i zavičaja iz kojeg Putokazi potječu.

Zanimljivost ovog albuma u nastajanju jest i sudjelovanje glazbenika, multiinstrumentalista i novog suradnika, jazzista Zorana Majstorovića, koji u projetku svira mnoštvo instrumenata i supotpisuje aranžmane u produkciji s već dobro znanim suradnikom Putokaza, Iztokom Turkom.

“Kishica” obećava sasvim novi zvuk Putokaza. Prepustite joj se.

https://youtu.be/JBCwNsn08gI

 

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top