Connect with us

POP!MIX

Promijenjen datum zagrebačkog koncerta Ede Maajke: novi termin je 16.11.

pop!mix/najave

Promijenjen datum zagrebačkog koncerta Ede Maajke: novi termin je 16.11.

(Edo Maajka / Foto: Goran Berović)

Promijenjen datum zagrebačkog koncerta Ede Maajke: novi termin je 16.11.

Zbog tehničkih razloga koncert Ede Maajke, zakazan za 9.11., održat će se u novom terminu – tjedan dana kasnije 16.11. Lokacija je ista – Dom sportova. Veliki koncertni spektakl jedinstvena je prilika zagrebačkoj publici za uživanje u starim i novim pjesmama ovog poznatog glazbenog umjetnika koji će predstaviti i skladbe s posljednjeg albuma “Put u plus”, objavljenog ljetos za Dallas records. Službena promocija samog albuma održat će se 19. rujna u Vintage Industrial baru u Savskoj 160.

Novi album “Put u plus”, do sada najeklektičnije Edino djelo, spoj je hip-hopa, rocka, funka, etna. Cijeli album, intimna je preslika Edinog života u posljednje četiri godine. Kroz sam naziv albuma “Put u plus” Edo Maajka želi naglasiti kako je svaki teški i negativni trenutak ovdje kako bi nas vratio u pozitivno stanje duha, svaki minus put je u plus. Na koncertu u Domu sportova Edo Maajka će po prvi puta izvesti skladbe s novog albuma. O samom koncertu glazbenik kaže: “Jako se veselim i jako sam uzbuđen jer ću izvesti pet pjesama koje nikada do sada nisam izveo, nikada odrepao. Izvest ću svih jedanaest pjesama s albuma i još petnestak starih. Imat ću odlične predgrupe, puno gostiju, potrudit ćemo se svi da to bude odličan koncert i mislim da će biti jedan od boljih koncerata ove jeseni u Zagrebu. 

Ulaznice za koncert po cijeni od 85 kuna do 9.listopada mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima, Rockmarku, Dirty Old Shopu, Dallas Recordsu i Dallas Music Shopu Rijeka. Za sve one koji su već kupili ulaznice, ista vrijedi i za novi termin, a svi oni kojima novi termin ne odgovara, mogu svoej ulaznice vratiti do 1.listopada na istim mjestima gdje su kupili ulaznice.

PRODAJNA MJESTA:
– Eventim.hr -> https://goo.gl/nThJjo
– Dirty Old Shop (Tratinska 18)
– Rockmark (Berislavićeva 13)
– Dallas Records (Paromlinska 49/1)
– Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2A)
– http://www.eventim.hr/hr/outlets/

More in pop!mix/najave

To Top