Connect with us

POP!MIX

Prljavo kazalište – spektaklom u Opatiji završili turneju 40 godina

pop!mix/izvještaji

Prljavo kazalište – spektaklom u Opatiji završili turneju 40 godina

Prljavo kazalište – spektaklom u Opatiji završili turneju 40 godina

Sinoć je na prepunoj Ljetnoj pozornici u Opatiji kultno Prljavo kazalište održalo koncertnu završnicu turneje kojom su obilježili 40 rockerskih godina na glazbenoj sceni. Nakon zagrebačkog spektakla koji se održao ispred gotovo 30 tisuća fanova, opatijski je koncert bio veličanstvena završnica svjetske turneje u sklopu koje je Prljavo kazalište održalo niz rasprodanih koncerata u Sloveniji, Australiji, Kanadi, SAD-u, Velikoj Britaniji i konačno, u Hrvatskoj.

Foto: Luigi Opatija, Koncert Prljavo Kazalište, Ljetna pozornica Opatija 2018

A Prljavci, koji su prije punih 40 godina startali iz zagrebačke Dubrave,  potvrdili su još jednom da su i nakon 40 godina na sceni u svakom smislu vrhunski i u naponu snage.

Prljavci su svoje vjerne fanove, od kojih su mnogi sinoć iz svih krajeva Hrvatske doputovali u Opatiju kako bi feštali sa svojim idolima, prošetali kroz hitove sa samog početka karijere, pa sve do novijih pjesama. Koncert je otvoren hitom Zaustavite zemlju, a tijekom gotovo tri sata svirke, nizali su se hitovi –  Sretno dijete, Mi plešemo, Sve je lako kad si mlad, Pisma ljubavna, Heroj ulice, Korak po korak, Mojoj majci, Radio Dubrava, Marina, Lupi petama, Djevojka od milijun dolara, Uzalud vam trud svirači  i mnogi drugi.

Foto: Luigi Opatija, Koncert Prljavo Kazalište

Nakon koncerta, euforija se nastavila ispred  backstagea gdje je bend potpisivao ploče i fotografirao se s fanovima koji već s nestrpljenjem iščekuju najavljen novi studijski album dugovječnih Prljavaca.

 

More in pop!mix/izvještaji

To Top