Connect with us

POP!MIX

PREMIJERA | Martin Hadelan u novom spotu donosi sanjarenje o bezbrižnom ljetu koje nas čeka – “Dogodine”!

pop!mix/news

PREMIJERA | Martin Hadelan u novom spotu donosi sanjarenje o bezbrižnom ljetu koje nas čeka – “Dogodine”!

Predstavljamo novi singl Martina Hadelana!

Mladi gazbenik Martin Hadelan 2017. godine izdao je svoju prvu autorsku pjesmu „Sam svoja briga” u suradnji s Intek Musicom, te još dva samostalna singla na Bandcampu”Budi tu” i “Oprostite” kao dio samostalnog EP albuma „Puzzle”.

Pjesmom „Dogodine” nastavlja uspješnu suradnju s Intek Musicom!

“Pjesma Dogodine je zapravo nastala 2017. godine, ali je konceptualno i tekstom bila potpuno drugačija od ove finalne verzije.”, kaže Martin.

“Na pjesmi sam radio dva mjeseca prije no što sam predložio ideju Marinu i Heleni Hraščanec iz Intek Musica s kojima sam svoju ideju i realizirao u jednu melodičnu i zabavnu pjesmu, a nadam se i lakopamtljivu, koja će vam ostati dugo u uhu.” – nastavlja te u duhu pjesme zaključuje:

“Možda naše ljeto ove godine nije ono pravo, možda nismo zajedno sa svojom ekipom ili najdražima… Svi se nadamo da će nam 2021. biti bolja i pozitvnija. Za pjesmu bih rekao da je atipično ljetna te da je svojevrsna mini recenzija mojeg ovogodišnjeg odmora. Pjesma ironizira cijelu ovu ludu 2020. godinu i prikazuje nostalgičan osjećaj sreće i uzbuđenja koje donosi ljeto. Sanjarimo o budućem odmoru, opuštanju i moru – o budućem ljetu, onom za koje želimo da nas čeka dogodine.”

More in pop!mix/news

To Top