Connect with us

POP!MIX

PREMIJERA | Jure Lubina predstavlja svoj autorski prvijenac – “Kad si mi rekla laku noć”

pop!mix/news

PREMIJERA | Jure Lubina predstavlja svoj autorski prvijenac – “Kad si mi rekla laku noć”

Jure Lubina, biser dalmatinske pop scene, snimio je prvi autorski singl “Kad si mi rekla laku noć”.

Nakon velikog uspjeha s pjesmom “Najdraža moja”, Jure Lubina, novi biser dalmatinske pop scene, isporučio je drugi singl naslovljen “Kad si mi rekla laku noć” uz pripadajući video spot.

Predivan vokal, vrtlog emocija i ljubavna tematika samo su neki od elemenata nove pjesme koja govori o onom poznatom osjećaju koji nas prožima u trenutku kada upoznamo osobu za koju na prvi pogled znamo da s njom želimo provesti ostatak života.

“To se kolokvijalno naziva ‘leptirićima u trbuhu’ ili ljubavlju na prvi pogled.” pojašnjava ovaj mladi romantik te nadodaje “Tekst sadržava pojedine već pomalo arhaične motive upravo zbog današnjeg ubrzanog društva, života i čestih instant ljubavnih odnosa”.

Upravo je tekst pjesme “Kad si mi rekla laku noć” autorski prvijenac ovog mladog talentiranog glazbenika s otoka Hvara, koji ga je napisao usred ljeta sasvim spontano, iako je još kao dječak često pisao tekstove na melodije poznatih pjesama. “Namjeravam nastaviti u tom smjeru i pisati tekstove za što više vlastitih pjesama” zaključuje Jure.

Pripadajući video spot prati i zanimljiv motiv plesa s maskama, koji prema Jurinim riječima simbolizira čest zatvoren ‘gard’ ili stav u kontaktu s drugim ljudima. Taj završni čin skidanja maski prikazuje uspostavu nježnosti i povjerenja između dvoje ljudi i dopuštanja samom sebi biti ranjiv pred drugim.

Spot je sniman u Splitu na tri lokacije: u wine baru MoNika’s, na plaži hotela Radisson Blue i u splitskom Amfiteatru. Tim koji je zaslužan za video uradak su kamerman Toni Banov te redatelji Tino Bilandžić i Toni Banov koji spot karakteriziraju kao spoj dalmatinskog i umjetničkog stila, s tradicionalnim i modernim elementima.

More in pop!mix/news

To Top