Connect with us

POP!MIX

PREMIJERA: Deni – “Ni Bez Zraka, Ni Bez Ljubavi”

pop!mix/scena

PREMIJERA: Deni – “Ni Bez Zraka, Ni Bez Ljubavi”

Znaju reći da je previše ljubavnih pjesama. Nikada ih nije previše ako su iskrene. One nas inspiriraju i pokreću. Taj duboki osjećaj koji često volimo zamijeniti za nešto drugo, nešto posesivno, ustvari je osjećaj čiste slobode, koji zovemo ljubav. Ljubav je poput zraka. Nevidljiv je ljudskom oku pa ipak svjesni smo da ga udišemo. Bez zraka ne bismo mogli ni na tren kao što ustvari ne možemo ni bez ljubavi.

O tome pjeva zagrebački kantautor Deni Kožić u svojoj novoj pjesmi “Ni bez zraka, ni bez ljubavi” na kojoj je ponovno snage udružio s mnogim sjajnim glazbenicima te producentom Ivanom Božanićem.

U pjesmi Ni bez zraka, ni bez ljubavi svirali su – akustične gitare i glas – Deni, bubnjevi & perkusije – Tin Ostreš, bas gitara – Mladen Munivrana, slide električna gitara & hammond – Ivan Božanić, prateći vokali – Ana-Maria Ocvirk, trombon – Antun Aleksa, truba – Juraj Borić i kalimba – Žan Jakopač. Za glazbu i tekst zaslužan je Deni Kožić, dok je produkciju singla odradio Ivan Božanić.

Redatelj glazbenog video spota u retro maniri je proslavljeni Radislav Jovanov Gonzo, a montažu je radila Anita Jovanov. Zaplešite uz ovu pjesmu!

More in pop!mix/scena

To Top