Connect with us

POP!MIX

Prekrasna balada BOSUTSKIH BEĆARA “MOJE SVE” dobila videospot

Prekrasna balada BOSUTSKIH BEĆARA “MOJE SVE” dobila videospot

Prekrasna balada Bosutskih bećara ‘Moje sve’, predstavljena krajem studenog, dobila je video spot koji je premijerno emitiran na CMC televiziji. Pjesma koja je najavila novo kreativno razdoblje vinkovačkih Bećara, autorsko je djelo Marka Zeljkovića – Zelje koji je ujedno i redatelj spota.

Bosutski bećari su krajem prošle godine predstavili novu postavu koju predvodi odlični mladi pjevač, Marko Funarić. Najpoznatiji po velikom hitu ‘Sad kada došla si’ i studijskom albumu ‘Budi tu’, Bosutski bećari novom pjesmom potvrđuju status jednog od najpopularnijih tamburaških bendova u Hrvatskoj posljednjih desetak godina. ‘Pjesmom ‘Sad kada došla si’ obilježili smo naše i mnoge druge živote, pogotovo početke onih zajedničkih. I dan danas pjesma je veliki hit, a sada nam je želja da se to isto dogodi i s novom baladom’, kažu Bosutski bećari koji će krajem mjeseca nastupiti na Glazbenom festivalu ‘Šokačke pisme’ u Županji.

O spotu ‘Moje sve’ rekli su: ‘On govori o jutru. O buđenju pokraj voljene osobe i onom posebnom osjećaju sigurnosti u nečijem zagrljaju. Onom zagrljaju u kojem se ona osjeća kao princeza. Kao kap vode na njegovom dlanu. I gdje svaki dodir i pogled vodi na vrh svijeta. Tamo gdje osim njih ne postoji ništa. Neka vam uvijek sviću baš takva jutra!’

More in pop!mix/news

To Top