Connect with us

POP!MIX

Predajte se novoj pjesmi “Surrender”

pop!mix/scena

Predajte se novoj pjesmi “Surrender”

Nakon uspjeha s prvim singlovima “All Of Me” i “Wonder” (preko 111.000 YouTube pregleda!), TIANI, hrvatska glazbenica s londonskom adresom, nastavlja svoju glazbenu priču novom pjesmom “Surrender“.

Video spot potpisuje redatelj i majstor specijalnih efekata Paolo Gentilini, a cijela priča predstavljena je na malo drugačiji način. Naime, novi video spot prati izložba fotografija u rovinjskom Multimedijalnom Centru, koja na metaforički način stavlja u fokus vezu “mora i prirode s čovjekom”.

“Surrender” izložba sastoji se od osam velikih digitalno obrađenih fotografija (1,5 x 2 metra), zvučnih efekata te scenografskih i kostimografskih elemenata, koji su bili korišteni za snimanje video spota. Izložbom se želi naglasiti kreativnost dvoje mladih i ambicioznih umjetnika, Paola Gentilinija i TIANI, koji su unatoč različitim putovima našli zajednički jezik i savršeni spoj njihove vizualne i auditivne umjetnosti, a neizbježna strast prema prirodi i moru potaknula ih je na ovu suradnju.

TIANI u svojoj glazbi kombinira žanrove popa, soula i elektronike. Kroz stihove, kojima uvodi u svoj tajanstveni i senzualni svijet, najčešće progovara o ljubavi, čežnji i neizrečenim fantazijama. Iako TIANI piše i pjeva na engleskom jeziku, već s prva dva singla osvojila je publiku, no i glazbene kritičare u Hrvatskoj i svijetu, koji joj predviđaju vrlo uspješnu karijeru. Pjesmom „Surrender“ TIANI iznova pokazuje svoj specifični put bez kompromisa, s naglaskom na zagonetnost, zavodljivost i umjetničku notu svoga glazbenoga putovanja.

More in pop!mix/scena

To Top