Connect with us

POP!MIX

Poznata pjesma dobila novo ruho u duetu CAMBI-ja i Giuliana

Naslovna fotografija: Milan Latković

pop!mix/news

Poznata pjesma dobila novo ruho u duetu CAMBI-ja i Giuliana

“Zovem prijatelje moje” originalno nastala 1997., ovih je dana predstavljena kao duet Giuliana i rebrandiranog glazbenog projekta CAMBI.

Nakon što je proteklih tjedana na društvenim mrežama predstavio novi moderan vizualni identitet, splitski CAMBI danas je prezentirao i novi singl u duetu s Giulianom u izdanju Dallas Recordsa.

Naime, ovaj glazbeni projekt razvijen na temeljima Klape Cambi – Split predstavio se osvježen, kako vizualno odijelima hrvatskog branda Varteks, tako i zvukovno u postavci u kojoj dominiraju četiri vokala.

Jure NikolićJoško TranfićLuka Čulić i Sandro Gerbec nova su vodeća lica CAMBI-ja koja predvode osmeročlanu skupinu vokala uz pratnju banda.

Foto | Saša Burić

Dobro poznata pjesma Tomislava Mrduljaša za koju je stihove napisao Zlatan Stipišić Gibonni dobila je novo ruho u aranžmanu Hrvoja Domazeta, a spot potpisuje nagrađivani splitski redatelj Milan Latković.

“Ovo je jedna od onih bezvremenskih pjesama za koju nam je iznimna čast što smo je dobili priliku snimiti i izvesti u duetu s Giulianom. U ovim trenucima izolacije i kada se ne možemo družiti s našim prijateljima, dobila je čak i jedno drugo značenje. Tim više što se u spotu kao glavni glumac uz nas pojavljuje baš naš Split u svitanje. Spot smo snimali prije mjesec dana, netom prije cijele ove situacije i vjerujem kako će ljudima biti zanimljivo vidjeti Split iz jedne posve drugačije vizure – koja tako predstavlja i jedan novi CAMBI. – riječi su Jure Nikolića, jednog od četiri lead vokala CAMBI-ja.

Kako zvuči i izgleda novi CAMBI možete pogledati u spotu, a do nastupa uživo ostanite u svojim domovima i zasad samo “zovite svoje prijatelje”!

More in pop!mix/news

To Top