Connect with us

POP!MIX

Poslušajte dugoočekivani novi singl grupe Pavel

(Foto: More Magnets)

pop!mix/news

Poslušajte dugoočekivani novi singl grupe Pavel

Dugoočekivani novi singl Pavela je vani! Proljetno – ljetna gospel himna ‘Sunce’ sjajno je nadopunjena zborom i puhačima, a već na prvo slušanje svi se slažu – ‘Sunce’ je pravi razigrani hit koji će naslijediti najveće uspješnice benda.

„Sunce je zadnji demo koji smo predstavili bendu kad smo birali prvi singl, snimili smo je taj dan ne misleći da će se išta bitno dogoditi, ali je ljudstvo odmah graknulo da žele baš nju. Napisana je prije par godina, međutim izmijenili smo je aranžmanski, ubrzali najmanje 40-ak BPM-ova, stavili zbor i puhače i tako dobili ovakvu ‘svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem’ gospel pjesmu. Selfhelp je u modi.“ – kaže nam o pjesmi Aljoša Šerić.

Sunce’ je dokumentarističkim prikazom oživio redatelj Filip Filković Philatz (More Magnets) koji je, osim nastanka pjesme, vjerno prikazao i odličnu atmosferu unutar benda koji je spreman za ‘Sunce’, ljeto i nove hitove s potpisom Pavela.

Tekst i glazbu potpisuje Aljoša Šerić, a produkciju, mix i mastering Srđan Sekulović Skansi.  Pjesma je snimljena u RSL studiju (Novo mesto) i Lemon Production studiju Srđana Sekulovića Skansija.

U pjesmi su gostovali Greenhouse brass (Zvonimir Bajević, Antonio Geček, Oliver Ereš, Marin Frketin) te prateći vokali Karmen Matković Melki, Daria Hodnik, Vladimir Pavelić Bubi i Dragan Brnas Fudo.

Produkciju spota i DOP potpisuje Renata Lučić, scenografiju Ivan Turkalj, rekvizite Antea Piplica, a montažu Filip Filković i Renata Lučić.

More in pop!mix/news

To Top