Connect with us

POP!MIX

Poslušajte „Čujem ti glas“, emotivnu pop baladu iz pera kantautora Nevena Stipčića

pop!mix/news

Poslušajte „Čujem ti glas“, emotivnu pop baladu iz pera kantautora Nevena Stipčića

Poslušajte „Čujem ti glas“, emotivnu pop baladu iz pera kantautora Nevena Stipčića

Mladi i talentirani glazbenik Neven Stipčić 2017. godinu sigurno će pamtiti kao jednu od najboljih što se njegove karijere tiče. Autorski debi obilježili su singlovi u pop-funk maniri – „Samo ti“ i „Osjećaš li“, a publika je Nevenovu energiju i karizmu prepoznala na brojnim live nastupima diljem Hrvatske uz pratnju benda The Groovebox. Kao krunu prve godine autorske karijere, Neven predstavlja svoj treći singl  – pjesmu „Čujem ti glas“.

„Čujem ti glas“ emotivna je pop balada za koju Neven potpisuje i tekst i glazbu, dok je za aranžman i produkciju zadužen Tomislav Horvatinović iz NEXUS produkcije. Neven Stipčić u novom singlu prati ljubavnu tematiku kao i u prethodnim autorskim singlovima, a da se radi o izvrsnim pjesmama svjedoči i činjenica da mu broj fanova raste iz dana u dan.

Volim kada tekst i melodija kliknu na prvu i imaju tok u pjesmi koja se razvija. Kroz cijelu pjesmu akumuliraju se razne misli i osjećaji koji se na kraju, u zadnjem refrenu, rasprsnu po prostoru i stvore pejzaž energije. Nadam se da će ljudi osjetiti tu sinergiju koju pjesma ima“, rekao je Neven.

Aranžman za gudačku sekciju napisao je priznati hrvatski kompozitor filmske glazbe, dobitnik Porina, Dalibor Grubačević, koji je uz Luku Osrečaka (el. gitara) odsvirao dionice bas gitare i klavira.

Video spot je sniman na gori Kalnik, na području povijesne znamenitosti – ostataka Staroga grada. Priroda u jesenskim bojama i veličanstveni kadrovi Staroga grada idealno su se stopili s pjesmom i doprinijeli razvoju emocije te naglasili grandioznost koju nam donosi Nevenov treći single „Čujem ti glas“.

„Pjesma je zbilja „velika“, neki bi možda rekli i prilično pretenciozna – a spot je uvelike doprinio tome. Drago mi je da smo se odvažili i snimali na samom vrhu Starog grada na Kalniku i mogu reći da se sav trud, upale mišića, suprotstavljanje kiši i vjetru pri strmom usponu isplatilo, dodao je Neven.

Info o singlu:
Autor glazbe – Neven Stipčić
Autor teksta – Neven Stipčić
Aranžman – Tomislav Horvatinović
Producent – Tomislav Horvatinović
Mix – Tomislav Horvatinović
Master – Tomislav Horvatinović za NEXUS produkciju
Izvršni producent – Marko Horvat

Press fotografije: Marko Horvat
Frizura: Dorian Stipčić (Frizerski studio KULT)

Info o video spotu:
Režirao: Tomislav Horvatinović
Scenarij: Tomislav Horvatinović
DOP: Marko Horvat, Tomislav Horvatinović
Montirao: Tomislav Horvatinović
Kolor-korekcija: Tomislav Horvatinović
Frizura: Dorian Stipčić (Frizerski studio KULT)
Izvršni producent: Marko Horvat
Lokacija: Stari grad, Kalnik

**
https://web.facebook.com/neven.stipcic.music/
https://www.instagram.com/neven.stipcic/

More in pop!mix/news

To Top