Connect with us

POP!MIX

Pogledajte spot hrvatskog glazbenika svjetskog kalibra

pop!mix/scena

Pogledajte spot hrvatskog glazbenika svjetskog kalibra

Čuveni Coldplay uvrstio ga je na listu talentiranih glazbenika, a nedavno je objavio i album prvijenac “Dangerous Waters” J.R. August, pravim imenom Nikola Vranić, vanserijski je talent spreman za svjetske pozornice.
“Crucify Me” prvi je singl s prvijenca za koji režiju spota potpisuje talentirani riječki fotograf, grafički dizajner i redatelj Filip Gržinčić, a scenarij uz njega i Slađana Gržinčić. J.R. je žanrovski neuhvatljiv pa je tako i ovaj spot sjajno vizualno zaokružio njegovu poetiku.

J.R. August ime je koje nadilazi granice regije, predodređen za međunarodni uspjeh i njegovo će stvaralaštvo obilježiti godine pred nama. Između klavirskih nota i žanrovski neuhvatljiv, J.R. August od pojavljivanja i prvih pjesama oduševljava publiku i kritiku. Prvijenac “Dangerous Waters” svake je pažnje vrijedan uradak u kojem se ocrtava njegov izniman talent. Glazba koju stvara vuče utjecaje iz različitih smjerova: od starog klavirskog bluesa i boogie-woogieja, preko folk kantautora pa do suvremene indie glazbe – ali je u potpunosti njegova, sastavljena od njegovog imaginarija rijeka, šuma i životinja koje u njima žive.

Koncertna promocija albuma “Dangerous Waters” održat će se u Vintage Industrial Baru 14. studenoga s početkom u 20 sati. Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po cijeni od 40 kuna u sustavu Entrio, Dirty Old Shopu i Vintageu.

More in pop!mix/scena

To Top