Connect with us

POP!MIX

Pogledajte kako izgleda Sandijeva “Dobra strana života”

(Fotografije: Denis Milo, DM studio)

pop!mix/news

Pogledajte kako izgleda Sandijeva “Dobra strana života”

Nepunih tjedan dana prošlo je otkako je u radijski eter pušten novi singl Sandija Cenova, “Dobra strano mog života”.

Kako je sam Sandi otkrio, pozitivnih reakcija i komentara, ne nedostaje, a svoje uzbuđenje povodom nove pjesme pjevač nimalo ne krije.

Romantičar i glazbenik, koji nas više od dvadeset i pet godina oduševljava nekim od najljepših ljubavnih stihova, ponovno je uspio.

Nova pjesma “Dobra strano mog života'”, na prvu ostavlja “ožiljak” na srcu, a autorski ovoga puta iza nje stoji Armin Šaković, koji je napisao glazbu i tekst, dok su sve to u sjajan aranžman uspješno ‘upakirali’ Ante Pecotić i Bojan Šalamon Shalla.

Cijela priča, oko nove skladbe, otkriva Sandi, dogodila se sasvim spontano: “Pjesma ‘Dobra strano mog života’ dogodila se, kako se kaže, naglo. Istu mi je poslao, moj dugogodišnji veliki prijatelj i autor, Armin Šaković iz Sarajeva, i rekao da je snimim. Kada sam je prvi put slušao, na refrenu su mi zasuzile oči. To mi se rijetko događa za neku pjesmu, ali ovo je u meni probudilo emociju na najjače, i mislim da će ljudi to osjetiti.”

Video spot je snimljen s ekipom DM Studija, u režiji Denisa Miloša i Josipa Šomođija, sa kojima radi već duže vrijeme.

“Sve smo iznijeli kroz američku gangstersku priču, da nešto promijenimo, ali i da damo neku ozbiljnost pjesmi, jer mislim da to apsolutno zaslužuje. Ante Pecotić napravio je sjajan posao sa aranžmanom, i nadam se kako smo dobili tu emociju, koju je Armin zamislio, kada je pisao pjesmu”, otkrio je Sandi povodom premijere video spota.

More in pop!mix/news

To Top