Connect with us

POP!MIX

Plavi orkestar dolazi u Zagreb u okviru velike regionalne turneje “Everblue”

pop!mix/najave

Plavi orkestar dolazi u Zagreb u okviru velike regionalne turneje “Everblue”

Plavi orkestar dolazi u Zagreb u okviru velike regionalne turneje “Everblue”

Grupa Plavi orkestar, na veliko veselje svojih obožavatelja, ponovo će nastupiti u Zagrebu.

U okviru velike regionalne turneje “Everblue”, nakon spektakularnih nastupa u Sarajevu i Beogradu gdje ih je vidjelo preko 100.000 obožavatelja, Plavci u zagrebački Dom sportova dolaze 17. veljače 2018.  

Zadnji put su “Plavci” na velikom samostalnom koncertu u Zagrebu nastupili prije sedam godina (ožujak 2010.) i publici u Areni osigurali pravi spektakl. Plavi orkestar tokom tri desetljeća postao je fenomen, duboko usidren u glazbenu pop kulturu ovih prostora.

Kroz plodove proteklog rada Plavci i dalje uživaju neupitnu popularnost, a nizom hitova, poput “Od rođendana do rođendana”, “Suada”, “Bolje biti pijan nego star”, “Ako su to samo bile laži”, “Sava tiho teče”, “Goodbye Teens”, “Kaja”, “Odlazim” i mnogih drugih, osigurali su da se fenomen kultne skupine, koja je već doživjela nekoliko glazbenih vrhunaca, nastavi i danas. Kritičari smatraju da je bend jedan od najvećih kulturnih fenomena osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća, i danas blizak starijim i mlađim generacijama. Plavci su do sada izdali 8 albuma koji su prodani u ukupnoj nakladi od preko 5 milijuna primjeraka, a svijet su obišli već nekoliko puta uz više od 4500 održanih koncerata.

Da je povratak Plavog orkestra u Zagreb ono što su brojni obožavatelji s nestrpljenjem čekali dugih sedam godina, potvrđuje i činjenica da je u manje od mjesec dana rasprodan kontingent early bird ulaznica.

Ulaznice za koncert možete kupiti po pretprodajnim cijenama do 31.12. :

  • Fan Pit /115 kn
  • Parter / 95 kn
  • Tribina / 115 kn
  • VIP / 190 kn

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme u sustavu Eventima i putem eventim.hr, kao i na prodajnim mjestima; Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zg), Dallas Records (Paromlinska 49/1, Zg) i Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2).

More in pop!mix/najave

To Top