Connect with us

POP!MIX

Pjesmom ”Proći će” Luce najavljuje ”Susret” sa svojim albumom prvijencom

(Luce, foto: Luka Nižetić)

pop!mix/news

Pjesmom ”Proći će” Luce najavljuje ”Susret” sa svojim albumom prvijencom

Proći će’ je jedna od onih pjesama koje su dugo “kuhale” u meni, a izašla je na papir odnosno audio recorder u svega nekoliko minuta, naravno usred vožnje, kako to moj um često radi. Volim kad mi istodobno dođe tekst i melodija, pogotovo kad odmah bude zatvorena misao i cjelina kao što je slučaj s “Proći će”, o svom novom singlu govori cijenjena mlada kantautorica Luce te nastavlja: Pjesma je to o otpuštanju nečega što mi je nekad bilo jako važno, praštanju i prihvaćanju da je baš tako trebalo biti.’

(Luce, foto: Luka Nižetić)

Pjesma ”Proći će” šesti je singl kojim Luce najavljuje svoj album prvijenac koji će objaviti Menart, a čiji se izlazak pod imenom ”Susret” očekuje početkom listopada.

Nakon toga uslijedit će i njegova koncertna promocija, 19.10. u Velikom pogonu Tvornice kulture. Bit će to Lucin prvi veliki koncert u Zagrebu pa se već sad najavljuje da publika može očekivati večer prave glazbene rapsodije uz nekoliko gostiju iznenađenja.

Aranžman i produkciju pjesme, u kojoj ponovno do izražaja dolazi impresivni, moćan i raskošan Lucin vokal, potpisuje Srđan Sekulović Skansi upakiravši je  baš onako kako ju je i sama autorica čula u glavi. Iza pratećeg video broja i ovog puta stoji Luka Nižetić snimivši kadrove na nekoliko mediteranskih lokacija, od otoka Visa do Zadra potrudivši se samim time da vizual dojmljivo prati atmosferu pjesme i njezinu poruku.

”Proći će” bi mogao postići status još jednog autorskog bisera jedne od vodećih imena hrvatske mlađe kantautorske scene.

Ulaznice za koncert u Tvornici po cijeni od 60kn dostupne su na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, kao i na ticketshop.hr.

More in pop!mix/news

To Top