Connect with us

POP!MIX

„Pjesma nad svim pjesmama“ kako ju nazivaju iz benda Fluentes, „Napokon“ je dobila svoje video izdanje

pop!mix/scena

„Pjesma nad svim pjesmama“ kako ju nazivaju iz benda Fluentes, „Napokon“ je dobila svoje video izdanje

Debitanti na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, grupa Fluentes, predstavili su se s pjesmom „Napokon“ koja već tjednima zauzima vrlo visoko mjesto na nacionalnoj top listi najslušanijih singlova u Hrvatskoj.

Za pjesmu koja je stvorena i snimljena u listopadu i studenom 2017. godine u njihovom prostoru za probe i u studiju Željka Nikolina u Osijeku, bend kaže da je njihova „pjesma nad pjesmama“.
U režiji Cinematic studija iz Osijeka i Josipa Grizbahtera, pjesma „Napokon“ dobila je i svoje video izdanje.

„Pjesma ‘Napokon’ je posveta ljubavi: ljubavi prema glazbi, prema ljudima, prema svijetu koji nas okružuje i prema svemu onome što nas ispunjava, hrani i čini boljima. Svaki od nas ušao je u ovu pjesmu neočekivano i potpuno nepripremljeno. Radili smo s istinskim žarom i strašću od prve do zadnje note i stiha. Osjećali se kao da smo u vrtlogu koji se neprekidno kreće u nekom dobrom, ali nepredvidivom smjeru. Svaki glazbenik koji je radio na ovoj pjesmi – od Želje i nas do fantastičnog Brune Kovačića – istinski ju je doživio i imamo osjećaj kao da smo povezani nevidljivim nitima koje samo mi kužimo i prepoznajemo kad se pogledamo.“ – rekao je Goran Bošković iz grupe Fluentes

Za ovu pjesmu kažu da je njihova „pjesma nad svim pjesmama“. Nastala je u žaru, strasti i ljubavi ljudi koji su ju stvorili i radili na njoj beskompromisno i bezuvjetno.
„Hvala vam svima koji su na neki način dotakli ovu pjesmu i pretvorili je u ovo što je ona sada. Hvala Josipu, Tomislavu i Marku na videu koji su tu ljubav i žar stvaranja pjesme pretvorili u video. To je to – sviramo, uživamo, jesmo u tom trenutku i bit ćemo još puno trenutaka poslije. A Cinematic je ustupio stolicu nekome od vas na tu našu probu i uveo vas u naš svijet.“ – na kraju je zaključio Goran

More in pop!mix/scena

To Top