Connect with us

POP!MIX

Petar Nižić objavio novi singl “Pod vatrom želje”

pop!mix/scena

Petar Nižić objavio novi singl “Pod vatrom želje”

Petar Nižić korača krupnim koracima u svijet muzike i s ponosom predstavlja svoj novi singl “Pod vatrom želje”.

“Pjesmu je napisao i zajedno sa tadašnjim bendom uglazbio Josip (Joke) Sorić, s kojim mi je plan i u budućnosti surađvati. On je ujedno snimio i akustične gitare za pjesmu. U pjesmu sam se zaljubio još u drugom razredu srednje škole kad sam prvi put s Jokom krenuo pjevat. Drugačija je bila od svega sto sam dotad čuo i to me automatski privuklo njoj.

Dosad sam izdao dvije pjesme koje su bile sporije. Kako bih razbio monotoniju a istovremeno zadržao moj glazbeni izricaj odlučio sam se za malo žešći aranžman. Osobno sam jako zadovoljan učinjenim. Na pjesmi su sudjelovali Joke Sorić (akustična gitara), Ivo Kralj koji mi puno pomaže sa svojim aranžiranjem i znanjem (piano,bas,bubanj) i Darko Grubišić gitarist metal grupe Stimulans (električna gitara).

Isto tako odlučio sam se nastaviti suradnju sa Sašom Novakom i OHHO Records. Razumijevanje prema meni kao mladom glazbeniku i uloženi trud urodili su plodom i dobra su osnova za budući rad i moju karijeru.”

Cover design: Velimir Ujević

Mastering za pjesmu je radio Julian Lowe, mastering inženjer koji između ostalog potpisuje radove umjetnika kao što su Oasis, Cher , Amy Winehouse … etc.

Svima kojima se njegov rad sviđa, Petar na kraju poručuje: “Video za pjesmu se upravo snima, a video premijera se očekuje u lipnju nakon završetka mog doškolovanja kao dočasnika, što je meni kao osobi izuzetno važno”.

More in pop!mix/scena

To Top