Connect with us

POP!MIX

Petar Grašo nastupit će na Ljetnoj pozornici u Opatiji

pop!mix/najave

Petar Grašo nastupit će na Ljetnoj pozornici u Opatiji

(Foto: promo)

Petar Grašo nastupit će na Ljetnoj pozornici u Opatiji

Splitski pjevač nakon serije koncerata u rasprodanim dvoranama i Arenama, ne samo u Hrvatskoj već i u regiji, ljetnu turneju najavljuje nastupom u Opatiji.

Grašo će tako 19. srpnja u organizaciji Star produkcije nastupiti na opatijskoj Ljetnoj pozornici.

“Presretan sam što ću imati koncert na Ljetnoj pozornici jer jednako uživam pjevati u velikim dvoranama kao i u intimnijim prostorima. U Opatiju se uvijek lijepo vratiti i nadam se da će publika dugo pamtiti taj koncert – kaže Grašo, koji nije samo izvrstan pjevač i autor već jedan od najomiljenijih i najtraženijih pjevača domaće glazbene scene.” – komentirao je Petar Grašo

Karijeru je počeo pišući pjesme za velikane poput Olivera Dragojevića, a onda je paralelno pokrenuo pjevačku karijeru, koja uspješno traje već više od 20 godina. Njegovi hitovi redovito osvajaju sve glazbene top liste, a potvrda toga je i gomila nagrada koje je Grašo lani osvojio za hit “Ako te pitaju”.

Osim nagrade publike Cesarica, od Hrvatske diskografske udruge primio je nagradu kao najuspješniji muški izvođač, a pjesma “Ako te pitaju” proglašena je pjesmom godine te Deezer singlom godine. Uspjeh je postigao I u regiji. Na dodjeli “Music Awards Ceremony” u Beogradu proglašen je najboljim pop izvođačem, a u Skoplju, na makedonskoj najznačajnijoj manifestaciji Zlatna bubamara dobio je nagradu za “Ako te pitaju” za najveći regionalni hit godine.

Grašini nastupi odavno su poznati kao raskošni koncertni spektakli visoke produkcije za koje se uvijek traži ulaznica više. Nastup na Ljetnoj pozornici pred 2000 posjetitelja bit će izvrsna prilika da se uvjerite zašto je jedan od najtraženijih izvođača, a ulaznice za Grašin koncert 19. srpnja u Opatji mogu se nabaviti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

More in pop!mix/najave

To Top