Connect with us

POP!MIX

Ove nedjelje #OdSobeDoSobe Fra Ivan Matić

pop!mix/news

Ove nedjelje #OdSobeDoSobe Fra Ivan Matić

Ovu nedjelju točno u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera poslušajte nedjeljno izdanje projekta #OdSobeDoSobe!

Fra Ivan Matić, voditelj Kuće susreta Tabor donosi nam tri pjesme – Učitelju gdje stanuješ?, Samo tvoja ljubav Bože & Dođi, Isuse!

Franjevački put fra Ivana Matića obilježen je evangelizacijom mladih, pripravom katekumena za sakramente i radom s Franjevačkom mladeži. Od 2003. do 2013. boravio je u Rimu, a od 2013. pomaže fra Zvjezdanu Liniću oko vođenja duhovnih obnova na Taboru.

Ovim putem pozivamo još jednom sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke, a upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE.  

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da fra Ivana Matića, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hrPopmix.hrSesvete danasZagreb.info i Karlovački.hrProjektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave.

Do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Giuliana, Damira Kedže, Franke, Tončija Huljiča, Begina, Antonije Šole i drugih.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top