Connect with us

POP!MIX

Organizatori su za Tjedan Porina pripremili raznovrstan program

pop!mix/najave

Organizatori su za Tjedan Porina pripremili raznovrstan program

Samo nekoliko dana dijeli nas od 26. svečane dodjele najprestižnije hrvatske glazbene nagrade. Iako su produkcijske pripreme u punom jeku, službeni  Tjedan Porina započet će u srijedu, 27. ožujka svečanim podizanjem zastave Porina i potpisivanjem ugovora između predstavnika Grada Rijeke, tvrtke Rijeka 2020, Turističke zajednice grada Rijeke i Unisona – Hrvatskog glazbenog saveza.

Organizatori su i ove godine pripremili mnogobrojna popratna događanja koja će biti izvrsna uvertira u završnu svečanost dodjele Porina koja će se održati 29. ožujka u Centru Zamet u Rijeci. Svi događaji u srijedu i četvrtak besplatni su za sve posjetitelje.

Nakon svečanog potpisivanja ugovora i podizanja zastave Porina, istu večer u prostorijama Book Caffea Dnevni boravak, službenog kluba Tjedna Porina, održat će se Silent Party. Koncept Silent Partyja uključuje puštanje glazbe koja se čuje samo na slušalice, a glazbu probire žanrovski specijalizirani DJ.

U četvrtak, 28. ožujka od 18 sati u Book Caffeu Dnevni boravak najavljena je promocija biografije “Štulić” autora Hrvoja Horvata koji će osobno svim prisutnima predstaviti knjigu. Potom od 19 sati prisutnima će se također predstaviti dvije zapažene biografije, “Sve, samo ne romantika” (Elemental) i “Dugi vikend u zemlji čudesa” (Pips, Chips & Videoclips), a na predstavljanju knjiga govorit će autor biografije Elementala, Marko Podrug i izdavač biografije PC&VC, Krešimir Blažević. Moderator je novinar Dražen Zima. Istu večer goste očekuje i glazbeni tulum, Porin Karaoke Night koji će se održati u The River pubu.

petak, 29. ožujka očekuje nas završna svečanost koja će se održati u Centru Zamet, a izravan prijenos dodjele Porina emitirat će se u 20.05 sati na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1), a svečanost će se pratiti i na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2).

U subotu 30. ožujka koncertom grupe Detour u riječkom Pogonu kulture službeno će završiti Tjedan Porina.

Cijeli program Tjedna Porina dostupan je OVDJE, a sve ostale informacije i novosti o Porinu mogu se pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama.

 

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/najave

To Top