Connect with us

POP!MIX

Opća Opasnost u Domu sportova: 1. rujna se mijenja cijena ulaznica

pop!mix/najave

Opća Opasnost u Domu sportova: 1. rujna se mijenja cijena ulaznica

Opća Opasnost u Domu sportova: 1. rujna se mijenja cijena ulaznica

Opća Opasnost i ove je godine među najtraženijim live izvođačima što potvrđuje i njihov jedini ovogodišnji, ujedno i najveći samostalni koncert u Zagrebu. Najpopularniji slavonski rock bend će, 16. studenog u Domu sportova, održati veliku koncertnu promociju albuma “Karta do prošlosti”.

Iako se studeni tijekom ljetnih mjeseci činio daleko, brojne obožavatelje Opće Opasnosti vrući ljetni dani nisu omeli da pohrle po svoje ulaznice. Interes je očekivano velik, a sve one koji još nisu, a žele osigurati svoje mjesto u Domu sportova te zajedno s bendom proslaviti njihovih 27 godina postojanja, Opća Opasnost podsjeća kako još uvijek stignu nabaviti svoje ulaznice po povoljnijim cijenama.

Ulaznice za ranoranioce po cijeni od 70 kuna za parter i 80 kuna za tribine dostupne su do 1. rujna ili do isteka zaliha, na sljedećim prodajnim mjestima: online i na svim prodajnim mjestima sustava entrio.hr te u klubu Hard Place, Rockmarku i Dirty Old Shopu.

Nakon 1. rujna cijena ulaznice za ovaj veliki dvoranski spektakl iznosit će 80 kuna za parter i 100 kuna za tribine dok će na dan koncerta, ako ih još bude, iznositi 100 kuna za parter te 120 kuna za tribine.

U zagrebačkom Domu sportova Opća Opasnost će 16. studenog predstaviti pjesme s najnovijeg izdanja “Karta do prošlosti” (već sad proglašenog albumom godine) te će, naravno, zasvirati i neizostavne hitove kao što su “Treba mi nešto jače od sna”, “Jednom kad noć”, “Pobjeg’o sam”, “Kriva si”, “Tragovi”, “Klaun” i “Uzalud sunce sja”.

Osigurajte svoje mjesto u Domu sportova i kupite ulaznice na vrijeme te uštedite pritom za piće ili majicu benda! 

Uz promociju “Karte do prošlosti” Opća Opasnost je, u suradnji s Inom i Croatia Recordsom, odlučila pružiti veliku priliku perspektivnom autorskom bendu kojem će pokloniti “Kartu do budućnosti”. Riječ je o natječaju namijenjenom bendovima koji žele pokazati ono što znaju – uživo pred publikom, ali i u radijskom eteru i šire! Pobjednika očekuje sve što je potrebno za uspješan početak glazbene karijere: kao gost će zasvirati pred mnogobrojnom publikom u Domu sportova dok će pobjednička pjesma (s kojom se bend prijavio na natječaj) biti objavljena i promovirana kao službeni singl Croatia Recordsa koja pobjedničkom bendu ujedno nudi i diskografski ugovor. Više informacija o “Karti do budućnosti” nalazi se ovdje, a uvjeti natječaja dostupni su ovdje.

Razumijemo u kakvoj situaciji se nalaze mladi i neafirmirani bendovi sa svojom autorskom glazbom. Zato smo sretni što im u suradnji s Inom i Croatia Recordsom možemo pružiti ovu priliku da krenu sa startne pozicije koju mi nismo imali. Vjerujemo kako će ovo nekome pomoći i da će u skoroj budućnosti ostaviti trag na sceni.– poručuje ekipa iz benda bend,a ususret koncertu dodaju:

“Sa sobom nosimo čistu slavonsku energiju i veliko slavonsko srce! Veselimo se koncertu, jer znamo da će nam biti odlično! Vidimo se 16.11. u Domu sportova. Voli vas vaša Opća Opasnost!”

 

 

More in pop!mix/najave

To Top