Connect with us

POP!MIX

Opća Opasnost snimila pjesmu za najdraži nogometni klub

(Foto: Croatia Records promo)

pop!mix/news

Opća Opasnost snimila pjesmu za najdraži nogometni klub

(foto: Croatia Records promo)

Opća Opasnost dala je svoj doprinos obilježavanju proslave dana grada Županje i 70 godina postojanja NK “Sladorana” tako što je sudjelovala u stvaranju nove navijačke pjesme županjskog nogometnog kluba.

Ovaj klub nekada je s ponosom nosio ime “Radnički”, koje se zbog niza okolnosti unatrag svih ovih poslijeratnih godina često mijenjalo. U srcima svih Županjaca, navijača, ostalo je samo ono prvo – “RADNIČKI”. Upravo je ta ljubav i odanost prema nogometnom klubu motiv nove navijačke pjesme “Volim Radnički” koju su rockeri iz Županje snimili u suradnji s reperom Doktorom Ogom. Autori glazbe i stihova su Ivo Rešić i Doktor Oga, dok aranžman potpisuje cijela Opća Opasnost. Pjesma je snimljena i miksana u Studiju “MAK” u Gradištu, a za režiju i montažu spota u kojem rockeri nose dres svog omiljenog kluba, pobrinuo se Dražen Rukavina.

Županjski bend ovoga je ljeta odradio 30-ak koncerata po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, a prošli vikend oduševio je publiku starim hitovima kao i aktualnim singlom “Da je Bog dao” u Slavonskom Brodu na Slavonija fest CMC 200. Do kraja rujna pola tone rock ‘n’ rolla vidjet će publika u Karlovcu, Baderni, Donjem Miholjcu i Bjelovaru, dok će krajem listopada svirati čak u Sydneyu i Melbourneu.

More in pop!mix/news

To Top