Connect with us

POP!MIX

Opća Opasnost rasprodala Dom sportova!

pop!mix/najave

Opća Opasnost rasprodala Dom sportova!

Opća Opasnost rasprodala Dom sportova!

Ove subote, 16. studenog u Domu sportova Opća Opasnost održat će dugoočekivani veliki zagrebački koncert na kojemu će, uz promociju albuma “Karta do prošlosti” zajedno s publikom proslaviti 27 godina postojanja benda.

Veliki interes za koncertom potvrđen je još ljetos kada se trećina kapaciteta razgrabila već u prvim danima prodaje, a posljednje ulaznice “nestale” su u tjednu prije samog koncerta!

Kako i priliči kultnoj dvorani Doma sportova Opća Opasnost publici priprema izvanredni glazbeni spektakl kakav se ne može vidjeti na njihovom redovnim koncertima. Posebno osmišljena vrhunska produkcija prilagođena je uvjetima male dvorane Doma sportova te se koncert neće seliti u veliku dvoranu. Uz neizostavne hitove i pjesme s najnovijeg albuma, najpoznatiji slavonski rockeri će neke od svojih pjesama mnogobrojnoj publici u Domu sportova ekskluzivno izvesti po prvi put!

Kao poseban glazbeni gost koncert će svojim nastupom otvoriti mladi zagrebački autorski bend Magnar, pobjednik natječaja “Karta do budućnosti”.

 

SATNICA I VAŽNE NAPOMENE:

VRATA: 19:00
MAGNAR: 19:45
OPĆA OPASNOST: 20:30

Radi smanjena nepotrebne gužve, kako na samim ulazima u dvoranu, ali i u prometu na putu do Doma sportova, publici se savjetuje da dođu na vrijeme. Javna gradska parkirna mjesta u blizini dvorane su ograničena te se zbog očekivanog pojačanog interesa za parkirnim prostorom preporučuje dolazak javnim prijevozom.

Na koncert je zabranjeno unositi profesionalnu audio i video opremu kao i limenke, boce, oružje, pirotehnička sredstva, kišobrane ili bilo koji drugi predmet koji može ugroziti sigurnost posjetitelja.

Oni koji “Trebaju nešto jače od sna” znaju gdje će biti 16. studenog i na vrijeme su nabavili svoju “Kartu do prošlosti”!

“Sa sobom nosimo čistu slavonsku energiju i veliko slavonsko srce! Veselimo se koncertu, jer znamo da će nam biti odlično! Vidimo se 16.11. u Domu sportova. Voli vas vaša Opća Opasnost!” – pozdravili su uvijek dobro raspoloženi članovi benda.

More in pop!mix/najave

To Top