Connect with us

POP!MIX

Oliverova balada u izvedbi Ivice Bage

pop!mix/news

Oliverova balada u izvedbi Ivice Bage

Ivica Bago predstavlja pomalo drugačiju izvedbu Oliverove balade ‘Pismo moja’, praćenu prekrasnim spotom snimljenim na lokacijama parka priorde Blidinje. Još od 2010. godine, kako i sam kaže, imao je želju izvesti pjesmu u svom aranžmanu, a zahvaljujući prijateljstvu s Jurom Stanićem, svojim i Oliverovimdugogodišnjim prijateljem, imao je prilike u svom domu ugostiti Olivera i provesti s njim nezaboravne dane, a ujedno i dobio njegov pristanak za izvođenje pjesme ‘Pismo moja’, kaže Bago.

„Oliver je rekao kako je tada stekao najvećeg prijatelja u Hercegovini, mog sina Ivana Dragu Bagu, koji je iz toga razloga i glumio u spotu. Ostao sam dužan Juri i Oliveru barem probati otpjevati pjesmu u svom stilu. Znam da nisam veliki pivač za izvesti ovako veliku pismu, napisanu i otpivanu od najvećih glazbenika Hrvatske, ali se barem nadam kako nisam to loše izveo, dajem vam na pravo procijeniti, ali ne i suditi.“, poručuje Ivica Bago.

Glavne uloge u spotu imaju Ivičin sin Ivano Drago Bago te prekrasna Anamarija Tomić. Kameru i režiju spota potpisuje Andrea Kaštelan, a Ivica Bago joj se pridružuje u režiji.

Glazbu i tekst potpisuje Jure Stanić May, aranžman i produkciju Tomislav Pehar, a mix i master Saša Miočić. Na gitarama je Miroslav Lesić, a prateći vokali bili su Jadranka Krištof i Dragan Brnas Fudo.

More in pop!mix/news

To Top