Connect with us

POP!MIX

#OdSobeDoSobe s Frankom!

pop!mix/news

#OdSobeDoSobe s Frankom!

Projekt #OdSobeDoSobe nastavlja sa svojim glavnim zadatkom – okupljanjem hrvatskih glazbenika koji svojim izvedbama šire dobro raspoloženje u ove karantenske dane!

Ovog petka za to je zadužena Franka koju ćete moći pogledati danas u 18h na YouTube kanalu Unisona i na webu stranicama partnera. 

Iz udobnosti svoje sobe u rodnom Rapcu, zajedno sa svojim bratom Nikolom, pripremila nam je tri pjesme – Sve dok sanjaš, Ljubav, ništa više i Nedodirljivi. Upravo treću pjesmu – Nedodirljivi (#ostanidoma acoustic), Franka je nekidan predstavila kao svoj novi singl.

Uz Franku su do sada u projektu #OdSobeDoSobe sudjelovali brojni hrvatski glazbenici poput Mie Dimšić, Luke Nižetića, Pravila Igre, Tončija Huljića i mnogih drugih. Njihove izvedbe možete pogledati također na YouTube kanalu Unisona. A upravo je Unison – hrvatski glazbeni savez zajedno s Večernjim Listom započeo cijeli ovaj projekt kako bi nam svima olakšali vremena u kojima smo se našli. Odgovorno ponašanje je na prvom mjestu i poruka #OstaniDoma ključna je poruka ovih dana. Kako bi uspjeli u tom zadatku, hrvatski glazbenici trude se svojim pjevanjem i sviranjem unijeti pozitivu u naše živote.

Ovim putem pozivamo još jednom sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke, a upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE. Projekt #OdSobeDoSobe podržavaju i drugi medijski partneri tako da Franku i ostale glazbenike koji su se pridružili projektu, možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hrPopmix.hrSesvete danasZagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top