Connect with us

POP!MIX

#OdGradaDoGrada uz Cambi – more, sunce i najljepše pjesme!

pop!mix/news

#OdGradaDoGrada uz Cambi – more, sunce i najljepše pjesme!

#OdGradaDoGrada uz Cambi – more, sunce i najljepše pjesme!

Tijekom cijele pandemije korona virusa, hrvatski glazbenici nesebično su svirali, pjevali i stvarali za nas iz svojih domova. Iako je glazbena industrija jedna od najpogođenijih ovom pandemijom, glazbenici su zadržali vedar duh i motivaciju da nam uljepšaju dane svojom glazbom.

47 izvođača u projektu #OdSobeDoSobe „ugostilo“ nas je u svojim domovima i hvala im na tome!

Projekt sada dobiva miris soli i mora, zvuk galebova i cvrčaka te seli na otvoreno uz novi, prilagođeni naziv – #OdGradaDoGrada! Hrvatski glazbenici časte nas u najnovijem izdanju svojim, slobodno možemo reći mini koncertima, u najljepšim hrvatskim gradovima, na najljepšim obalama i otocima.

Ljetno izdanje projekta #OdGradaDoGrada započeo je jučer uz CAMBI!

Nakon što su krajem ožujka predstavili novo ime, imidž i glazbeni identitet u duetu s Giulianom, CAMBI je prije 2 dana počastio svoje obožavatelje novom suradnjom i toplim ljetnim zvukom. Ovog puta udružili su snage s pop legendom Nenom Belanom koji im se pridružio u izvedbi svog hita “Oceani ljubavi”. Upravo te dvije pjesme – Zovem prijatelje moje i Oceani ljubavi, kao i pjesmu Kampanel moje ljubavi možete poslušati na YouTube kanalu Unisona ili na webu stranicama partnera. Ovaj mini koncert snimljen je kod Instituta za oceanografiju i ribarstvo u Splitu i donosi vam more i ljeto gdje god da se nalazili.

Projekt #OdGradaDoGrada ljetna je verzija projekta #OdSobeDoSobe koji su započeli Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da CAMBI, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga o3rkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

 

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top