Connect with us

POP!MIX

#ODGRADADOGRADA: Sandi Cenov s gitarom iz Lovrana!

pop!mix/news

#ODGRADADOGRADA: Sandi Cenov s gitarom iz Lovrana!

#ODGRADADOGRADA: Sandi Cenov s gitarom iz Lovrana!

Ovotjedno izdanje projekta #OdGradaDoGrada dolazi nam iz Lovrana! 

Sandi Cenov otpjevao  je i odsvirao u pravom ljetnom okruženju, uz bazen i gitaru, tri svoje pjesme – Marija, Još jedna o njoj & Naša mala tajna. Pjesma Naša mala tajna posljednji je singl koji je Sandi objavio prije mjesec dana i to u društvu vesele ekipe plesnog zbora Zagrepčanke i dečki.

Romantično ljetno izdanje Sandija pogledajte na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera.

Do sada je kroz projekt, prvotno nazvan #OdSobeDoSobe, prošlo 50tak izvođača tijekom pandemije korona virusa. Čim su ukinute zabrane kretanja i okupljanja, cijelu kampanju preselili smo na otvoreno i preimenovali u – #OdGradaDoGrada. Iako je kretanje omogućeno, situacija u hrvatskoj glazbi i dalje nije onakva na kakvu smo navikli, a hrvatski glazbenici definitivno spadaju u jedne od pogođenijih pandemijom COVID-19. Nadamo se da će vrlo brzo „novo normalno“ otići u povijest i da će se vratiti svima nam najdraži oblik slušanja glazbe – koncerti s neograničenim brojem ljudi, gužva i dobra atmosfera.

Projekt #OdGradaDoGrada započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Sandija Cenova, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

 

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top