Connect with us

POP!MIX

#OdGradaDoGrada: Pocket palma

#OdGradaDoGrada: Pocket palma

U novo izdanje #OdGradaDoGrada dolazi synth wave duo – Pocket palma. Točno u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista pogledajte i poslušajte njihove pjesme – Najbolje za nas, Ima nema nas i Staklo!

Prvotno nazvan #OdSobeDoSobe, projekt je kroz koji je do sad prošlo 60ak izvođača tijekom pandemije koronavirusa. Čim su ukinute zabrane kretanja i okupljanja, cijela kampanja preseljena je na otvoreno i preimenovana u – #OdGradaDoGrada. Situacija u hrvatskoj glazbi i dalje nije dobra, a hrvatski glazbenici definitivno spadaju u jedne od pogođenijih pandemijom COVIDA-19. Ovim oblikom promocije Unison – Hrvatski glazbeni savez u suradnji s Večernjim listom pruža podršku hrvatskim glazbenicima za vrijeme trajanja pandemije. Podršku su pružili različiti medijski partneri, među kojima je i Popmix.hr. Sve glazbenike koji su predstavljeni kroz ovaj projekt možete pogledati na našem portalu, ali i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija .

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

More in pop!mix/news

To Top