Connect with us

POP!MIX

Obiteljsko druženje na praznik rada #OdSobeDoSobe uljepšava Amir Kazić Leo

pop!mix/news

Obiteljsko druženje na praznik rada #OdSobeDoSobe uljepšava Amir Kazić Leo

Obiteljsko druženje na praznik rada #OdSobeDoSobe uljepšava Amir Kazić Leo

Prvi maj i obiteljsko druženje uljepšava Amir Kazić Leo!

Leo svoje dane provodi u malom mjestu u Istri – Brtonigli. Sa suprugom je tamo već više od mjesec dana i pridržava se svih pravila stožera, a supruga mu, kaže, daje posla.  

Točno u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera upalite novo izdanje projekta #OdSobeDoSobe i poslušajte tri Leova hita u njegovoj izvedbi na gitari – Prokleta ljubav, Ti me ostavljaš & Reci nešto al’ ne šuti više.

Ovim putem pozivamo još jednom sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke, a upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE.  

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Lea, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave.

Do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Šime Jovanovca, Pravila Igre, Mie Dimšić, Luke Nižetića, Tončija Huljića i drugih.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

 

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top