Connect with us

POP!MIX

Obitelj pokojnog Rajka Dujmića službeno zahvalila na podršci u teškim trenutcima

pop!mix/news

Obitelj pokojnog Rajka Dujmića službeno zahvalila na podršci u teškim trenutcima

Fotografija autora Stephana Lupina korištena za kompilaciju “Rajko Dujmić – Antologija” / Ustupila: Croatia Records

Obitelj pokojnog Rajka Dujmića službeno zahvalila na podršci u teškim trenutcima

Nakon raznih medijski natpisa, također i mnogih upita za intervjuima, uoči pogreba glazbenika obitelj Rajka Dujmića odlučila se za službenu izjavu za javnost. Popmix izjavu prenosi u cijelosti:

Prije svega, zahvaljujemo se svima na lijepim uspomenama na Rajka, na podršci u ovim teškim i bolnim trenucima, kao i svima koji su uputili izraze iskrene sućuti.

Zahvalni smo na svim medijskim objavama koje svim generacijama otkrivaju životni put Rajka. U tim pričama dolazi do krivih nenamjernih interpretacija, pa čak i nekih neistina. Unatoč tome, ponosni smo što se Rajko prepoznaje kao velikan glazbe i govornik ljubavi. Svako njegovo djelo nastalo je u ljubavi, tuzi ili boli koju otkriva njegovu dušu i srce, ali i njegovu ranjivost.

Pogreb će biti 17. kolovoza u 10 sati u krematoriju Gradskog groblja Mirogoj u Zagrebu. Želja obitelji je da pored lijesa ne budu počasne straže institucija i glazbenika koji se očekuju te velikog prisustva svih štovatelja njegovih djela. Za sve vas koje epidemiološke mjere ili neke druge okolnosti sprječavaju da prisustvujete posljednjem ispraćaju, znajte da osjećamo Vaše poštovanje prema Rajku i nama.

Obitelj zahvaljuje svim medijima na interesu za razgovor, ali moli za razumijevanje u ovim trenucima. Obitelj će biti dostupna nekoliko dana nakon posljednjeg ispraćaja vašeg i našeg Rajka. Datum komemoracije će biti naknadno objavljen.

***

IN MEMORIAM: Rajko Dujmić (7.8.1954. – 4.8.2020.)

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top