Connect with us

POP!MIX

Novi spot Sandija Cenova kao omaž velikom hitu

pop!mix/news

Novi spot Sandija Cenova kao omaž velikom hitu

Davne 1994. godine mladi i već tada vrlo karizmatični pjevač Sandi Cenov uzburkao je domaću glazbenu scenu snimivši pjesmu „U tvojim mislima“ koja je u kratkom vremenu postala ultimativni hit koji se i danas rado pjeva. Videospot za pjesmu postao je kultni jer su svi zapamtili zgodnog pjevača koji od automehaničara postaje zavodnik na Harley Davidsonu.

Najnoviju pjesmu „Dođe mi“, nastalu u kreativnoj radionici Rubikon Sound Factory, Sandi je vidio kao idealnu priliku da provjeri istinitost tvrdnji svojih obožavateljica koje mu govore da je s godinama sve privlačniji stoga se odlučio našaliti i nakon 25 godina za potrebe spota ponovno odglumiti automehaničara koji zavodi zgodnu klijenticu, što mu nije teško palo. Obzirom da je pjesma brzog i zaraznog ritma, Sandi je osim glumačkog, upotrijebio i plesačko umijeće u scenama tuluma te se nameće zaključak da su obožavateljice zaista u pravu – Sandiju godine idu u prilog!

„Nakon dosta vremena snimio sam brzu pjesmu jer sam osjetio da želim ljude rasplesati i širiti optimizam u ove tmurne dane. Zimi se obično snimaju balade, ali smatram da je uvijek pravo vrijeme za dobru, veselu pjesmu koja podiže raspoloženje. Pustite ‘Dođe mi’ i zaboravite brige i probleme!“, kaže kroz smijeh uvijek odlično raspoloženi Sandi čija energija na live nastupima publiku nakon dvije, tri pjesme diže na noge. Tako će biti i u siječnju u austrijskom Gerlitzenu gdje će svojim koncertima uveseljavati skijaše na tradicionalnom hrvatskom skijaškom tjednu, a kaže kako predosjeća da će nova pjesma biti vrlo tražena.

Atraktivan video u režiji Josipa Šomođija, Denisa Miloša i Luke Matkovića posebno dinamičnim učinili su luksuzni brzi automobili koje je Sandiju za potrebe snimanja ustupila organizacija Cars & Coffee.  Sandiju je ovo snimanje proletjelo u trenu jer su dobra glazba, sportski automobili i lijepe žene za njega oduvijek idealna kombinacija.

Continue Reading

More in pop!mix/news

To Top