Connect with us

POP!MIX

Novi plesni singl Saše Lozara pomiče granice

pop!mix/news

Novi plesni singl Saše Lozara pomiče granice

Novi plesni ljetni hit i remix * L A D Y* u izvedbi mulitalentirnog Saše Lozara pomiče granice i nagovještava promjene na hrvatskoj glazbenoj sceni i šire

Dame su popularne, o njima se jako puno raspravljalo uvijek i sada.  One su posebne, neukrotive, autentične, hrabre,  snažne i  nepredvidive.  Saša Lozar upravo pjeva o jednoj takvoj L A D Y.

Iz marljive glazbene radionice Saše Lozar i Agapa Music slušamo  moderan,  progresivan pop zvuk koji  zadnjih par godina pomiče granice i postavlja nove standarde.  80, 90 godine su na trajni način obilježile hrvatsku glazbenu scenu i  u nedostatku funky  disko glazbe,  talentirani Saša Lozar je hrabro  krenuo  u tom smjeru,  pronašao  autentičan zvuk , te kvalitetno i dugotrajno  osvojio radijski eter i vjerne slušatelje.  Dugogodišnji  trud,  veliki timski rad,  ulaganje  i mnogobrojne  suradnje su izrodile  velike hitove poput 365, Tajno,  Da,  Budi, Damu i druge.  Koncerti  Saše Lozara kojih na žalost trenutno nema, po pričama  gradskih kuloara su pravi glazbeni doživljaji.  Lozar  glazbeno pliva u svim smjerovima, od Jazz  preko Soula do Pop –a,  a ne krije na kojim je glazbenim imenima trasirao svoj put, poput velikog George Michela i Prince.

Funky Disko Remix *L  A D Y* u  novom aranžmanu i produkciji  koju potpisuje dvojac  Skansi &Joe2Shine, nosi dašak vremena  80, 90 tih , istovremeno svježinu novog doba u kojem živimo.  Saša Lozar  se našao u novoj ulozi kao autor tekstopisac  za istoimeni hit L A D Y, te svojom koautorskom ulogom potvrdio još jednom koliko je glazba bitna u njegovom životu.

U krugu svoje obitelji  ljetuje na  otoku Drveniku,  u prekrasnoj uvali  i na osami, puneći baterije za nastavak svoje glazbene karijere i povratak na radno mjesto.

Izvršna produkcija: Agapa Music, Gordana Bosak

 

 

 

 

More in pop!mix/news

To Top